BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı aga senin hızına yetişilmez hayırlı uğurlu olsun Eyvallah adaş teşekkür ederim Geçen akşam otoparka girerken seni gördüm park ettim çıktım kaybolmuşsun.
Maşallah aracınıza.
Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Maşallah aracınıza. Teşekkür ederim.
bugrahangul Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah adaş teşekkür ederim Geçen akşam otoparka girerken seni gördüm park ettim çıktım kaybolmuşsun. Arasaydın keşke numaram vardı sende . Bu aracıda daha göremedim iyi saklandın bunu benden
BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı Arasaydın keşke numaram vardı sende . Bu aracıda daha göremedim iyi saklandın bunu benden çok gizli tutuyorum kanka bunu... Sizin bina da kaç tane astra var? devamlı önünde otoparkta astra görüyorum.
Düzgün araba almışsın, Maşallah
Emrah H Nickli Üyeden Alıntı Düzgün araba almışsın, Maşallah Çok teşekkür ederim.
bugrahangul Nickli Üyeden Alıntı çok gizli tutuyorum kanka bunu... Sizin bina da kaç tane astra var? devamlı önünde otoparkta astra görüyorum. Beyaz olan karşı dairedeki teyzenin 1.6 dizel 136'lık sunrooflu moralimi bozar cinsten bi araba
BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı Beyaz olan karşı dairedeki teyzenin 1.6 dizel 136'lık sunrooflu moralimi bozar cinsten bi araba teyze ne yapacakmış o kadar donanı mı? Vti amcaların zamanın da en dolusu diye almaları gibi birşey bu da.
Orjinal km'miz. Yarın TüvTürk'de sınavımız var. Bakalım neler olacak. [IMG][/IMG]
Hafta sonu organizasyondan kalma bir iki poz [IMG][/IMG] [IMG][/IMG]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları