GTC dediğin ya siyah ya kırmızı olacakMaşallah aracınız çok sade ve şık
sağ davlumbazın içindeki far kapağı açıldıysa ordan dolayı buğu yapabilir bilginize
GTC dediğin ya siyah ya kırmızı olacakMaşallah aracınız çok sade ve şık
sağ davlumbazın içindeki far kapağı açıldıysa ordan dolayı buğu yapabilir bilginize
Çok güzel tercih tebrik ederim, bende de 2009'u var fiyat performans olarak üstüne araba tanımam...konfor, performans, donanım hepsi bir arada...ankara buluşmalarına bekleriz...
Fardaki buğulanma için çamurluk içinde davlumbazın içindeki kapağı açıp bakın far kapağı yerinde duruyor mu...kırmızı şeritten de acilen kurtulun bence de...
tekerine taş değmesin maşallah...
Bagaj çıta altına Si stickerı gayet anlamlı olurmaşallah
Cok tesekkurler dikkate alacagim.
Tesekkurler bir kontrol edeyim.
Cok tesekkurler fiyat/performans olarak gercekten cok iyi bir arac. Bu kadar talebe dayanamadim sokuyorum seriti pekiankarada ilk bulusmada bulunmak isterim.
Tesekkurler hocam.
İlker hocam nasilsin. Valla kis girdi yoksa alicam oz lari satma desem ayip olur muDaha iyilerini alirsiniz umarim hocam. Cok temiz bakmisini ker25 e sagolun.
Cok tesekkurler. Tum forumdan kaza bela uzak kalsin sagolun.
Hocam aracınız hayırlı olsun çok diri duruyor maşallah. Özelden pm attım bir bakabilir misiniz?
kazasız belasız gayet güzel ve seri..
EVOLUTION X
Şu Gtc'ler çıktığı zamandan beri diğer coupelerden farklı gözükmüştür bana.Mahallemizde bi tanede siyah gtc var her geçişinde uzun uzun bakarımMaşallah aracınıza ,turbo gtc çok keyiflidir.Kazasız belasız sürüşler dilerim
![]()
MaşAllah gtc keyiflidr bende de kırmızısı vardı.
Zalimler için yaşasın cehennem..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)