Keyifle okudum gerçekten. Maşallah Allah kaza bela göstermesin. Doğru bi karar olduğunu düşünüyorum, ağız tadıyla gazlamak nasip olur umarım :)
Printable View
Keyifle okudum gerçekten. Maşallah Allah kaza bela göstermesin. Doğru bi karar olduğunu düşünüyorum, ağız tadıyla gazlamak nasip olur umarım :)
Keyifle okudum emeklerine sağlık :)
Teşekkürler. 2.5 omeganın tadını ben de aldım da öğrenci halimle zor biraz omeganın altından kalkmam :)
benzin ışığını yakmıyorum bile artık . eyvallah çok teşekkür ederim. :)
Teşekkürler saolun
teşekkürler hocam daha üzmedi bizi gelecekte de umarım üzmez :)
teşekkürler hocam :)
forever gsi maşallah .)
benimde içimde uktedir şöyle temiz bi sfi. plakası gibi kupon alet maşallah :)
Hikaye ayrı bir tat katmış =) Babanız roll model alınası bir adammış =) Öğrenciyken bu işlerle uğraşmak daha da keyiflidir.. Abuk sabuk şeylerden uzak tutar adamı =) Aracına da Maşallah Astra GSI en sevdiğim araçlardan biridir..
keyifle okudum Maşallah Sfi'a çok güzel görünüyor
videosu da budur arkadaşlar abiler kardeşler :) videonun sonunda da zırıltıyı yapan ise klima kasnağı :( ona bi çözüm bulamadım
https://www.youtube.com/watch?v=BEjn...qQ4-h4m_kWQ7xQ
maşallah eski bir 94 gsi kullanıcısı olarak keyfi başkadır , yalnız jantların rengi keşke oem kalsaymış
Maşallah Gsi a .Bu arada eski Manta nızda Bursa Beşevler de yatıyor.Ama sizdeki halinden eser yok .
Maşallah çok güzel bir aracınız var.
araçta hikayede gerçekten çok iyi maşallah güle güle kullanın. tek gözü tırmalayıcı ön plaka olmuş. standart emniyet baskı kare plaka çokk daha iyi olacaktır.
Teşekkür ederim hocam .
valla karabükte trafik işleri daha tam oturmamış kare plaka dedim traktör plakası bastılar. nova plakaymış onu istedim parasını veriyim dedim 06 kpn 094 bastılar lanet olsun dedim söktüm plakayı da :D
Maşallah, araba kral. Kazasız belasız sürüşler.