Maşallah çok güzel FRED de iyimiş. Nezaman Fr görsem adını feriha koydum diyesim geliyo.
Kazasız belasız bin inşallah.
kazasız belasız sürüşler dilerim.
Maşşallah yakın zamanda 2.0 tdi fr ına niyetlendiğim ve ekonomik nedenlerden dolayı bir süre ertelediğim bir aracın kombinasyonuna çok benziyor kazasız belasız darısı bizim başımıza artık![]()
Çok teşekkür ederimBenim ilk evladım oldu Fred
Allah cümlemii kazadan beladan korusun.
Kesinlikle Seat'ı seat yapan kasaLeon denilince sanırım akla direk bu kasa gelir genç spor arabası :P
Çok teşekkür ederim.Rabbim cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip eylesin
Benim de niyetim 2.0 Tdi Fr'a ama ülkemizde az olması da ayrı dertİnşallah istediğiniz araca gönül rahatlığıyla binersiniz
Çok teşekkür ederim ilginiz için
Çok teşekkür ederim , kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun diyelim![]()
Çok teşekkür ederimAlmanlar gerçekten başka bir dünya bizde kendimizce ufak dokunuşlar yapıyoruz
Ahmet abi çok teşekkür ederim.Yazın Samsun'da görüşelim abi Atakum'da oluyorum geneldeAslan kavaklıyımdır
Çok teşekkür ederimİyi ki kırmızı almışım , kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun
![]()
Uzun zamandır güncellemedik bi güncel çekelim
Rsa'da aracıma yazılım yapıldı pompa benzinine göre.Şuan 150 hp 260 nm civarları torka sahipEskiden 30-40 la sarmayan araba 60-70 de patinaj uyarısı vermesi de güzel oldu.Ara hızlanmalar bariz güzelleşti artık araba çok iyi yürüyor diyeyim
Yakıt aynı kaldı biraz daha düştü diyebilirim.Yazılımdan sonra arabama tekrar aşık oldum.Sırada meguiars detaling uygulamam olacak ve fr vites topuzu diye eklemelere devam edeceğiz.Satmayı düşündüm ama vazgeçtim bineceğim bir süre daha
![]()
![]()
Yazilimla cok keyifli olmustur gule gule kullanin![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
yazılım haricinde herhangi birşey varmı araçta ?
bende rsa ya gidicem yakın zamanda raşit abiyemi yaptırdın tolgayamı ?
merak ettiğim şey fitre,dp,dw + yazılım olarak max nekadar çıkartıyor bizim araçlar ?
edit: tolga abiye yaptırmışsın heralde laptoptan tanıdım ve yere dikkat etmemiştim pardon![]()
masalla masalla
Gerçekten çok keyifli oldu alır almaz yapılacak şeymiş aslında çok teşekkür ederim
Abi yazılım haricinde aem dryflow filtre var başka bişey yok.Tolga abiyle konuştuk dv'ye gerek yok çünkü max basıncı geçmiyorsunuz , dp'de yakıt artışı demek onu da pek tavsiye etmiyorum altlar gidiyor zaten.
Tolga abiyle çalıştık kendisi harika birisi tekrardan çok teşekkür ederim tolga abime
Ancak Dp dv yazılım filtre ile 160 hp çıkabilir abi o kadar masrafa değer mi 122'lik motorda bilemiyorum.
Dün aracımıza Darıca Meguiars'ta detaylı temizlik uygulaması yapıldı.Sonuç tek kelime harika.Araç şuan fabrika çıkışına döndü
Maşallah'ları esirgemezseniz sevinirim![]()
Tertemiz sandığım kapım aslında hiç öyle değilmiş.Sonuç gerçekten kayda değer oldu.
Koltuklarımız temizlendi.
Tabanlarımız temizlendi - tavanımız da temizlendi ama fotoğraf yok maalesef
Stepnemiz temizlendi
Pastamıza başladık , sevgili ve saygıdeğer mesut abimle
Kurulamaya geçtik - 100-120 derece sıcaklık verebiliyor bu makinamız
Ve işlem sonuna doğru geliyoruz
Bütün kapı içlerimiz pırıl pırıl oldu
Bagajımız da pırıl pırıl oldu
Kılcal çizik bile kalmadı
Aracımızın içi pırıl pırıl oldu , fabrikandan yeni çıktı resmen
Detaylı jant lastik temizliği yapıldı
Koltuklarımız ilk günkü gibi
Gelelim dış fotoğraflara
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)