hardtoplı değil de normal coupe olanını kullandım. onda da bütün rüzgar sesi yol sesi ne varsa olduğu gibi aracın içindeydi. tenteye özgü bi durum değil sanırım. genel olarak kötü izolasyon. aracınıza kocaman maşallah. farklı tente rengiyle çok güzel duruyor.
Güle Güle kullanın, araç gerçekten güzel.
Ben motor konusunda çok takıntılıyım amerikanlarda keşke v8 olsaydı demedim değil.
ayrıca nerdeyse aynı avatarları kullanıyoruz.
74 model sehpa...
Dış görünüm olarak gerçekten çok güzel bir araba, cabrio olması da cabası, yazın keyfini çıkarmanız dileği ile iyi günlerde kullanın....
02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİMegane RS
Güle güle kullanın. çok farklı ve tarz bir araç. Saydığınız dezavantajların çoğu zamanla alışmayla birlikte ortadan kalkacaktır.
Fusion35 ------> OnurD.
Çok teşekkürler arkadaşlar ,
Eveet hizlica ilk gunceli cekelim![]()
İlk olarak araca Lumar cam filmi yapıldı arka 2 numara yanlar 1 numara şeklinde. Yıkayıp paklayık tentesinin bakımını yaptık..
Arkadaki iğrenç plakalıktan kurtulup yerine bir pleksi kesip plakayı onun üstüne oturttuk , sarı plaka ampulleri yerine osram 6000klık
ampulleri taktık. Aynı şekilde içerideki sarı ışığı da aynı ampülle değiştirdik.
![]()
Tente rengi çok güzelmiş kardeşim maşallah güle güle bin![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)