Yıldız farkı, maşallah kazasız belasız.
merhaba kardeş hayırlı olsun bende izmitteyim aracın hayırlı olsun benimde w124 300E aracım var BENZİNLİ bu araçlarla epeydir hobi olarak ilgileniyorum soruların veya usta sorunun olursa seve seve yardımcı olurum Tolga Çelebi 05556887577
Masallah. Gule gule kullanin. Bence oem jant ile normal kullanio konforun keyfini cikarin. Bir sonraki arac olarak w140 alip onu basin![]()
Şuanki listemdeki ilk iş onlar havaların biraz düzelmesini bekliyorum teşekkür ederim yorumunuz için
Eyvallah Hakan'ım sağolasın
Oem jantları malesef elimde yok 16'' olduğundan konforu kötü değil tavsiyeniz için teşekkür ederim, bir sonraki hedef tabikide W140 nasipse.
Amin teşekkür ederim![]()
Maşallah hayırlı uğurlu olsun
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
maşallah kazasız belasız çok güzelmiş.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
maşallah araca nazar değmesinyakıt durumları nasıl bunların
![]()
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Teşekkür ederim sağolun.
Amin cümlemize sağolun.
Teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
Çok teşekkür ederim özelden mesaj atıyorum size ,aracınızada kocaman bi Maşallah.
Teşekkür ederim. Yakıt durumu şöyle söyliyim hiç denilen gibi aşırı değil ben 40 kuruşu geçmedim daha uzun yoldada 28 30 arası seyrediyor lpg de ölçtüğüm budur
![]()
Maşallah kazasız belasız. Son hali güzel olmuş.
Uzun süredir w126 kasa 300 SEL hevesim var fakat motorun lpg ye uyumlu olmadığını söylüyorlar, bu sebeple cesaret edip alamamıştım. Geçen sene gözümü karartıp 1 2 tanesine gidip bakmıştım, onlarda istediğim ayarda değillerdi.
Lpg konusunda tecrübelerinizi yazarsanız bilgilenmiş olurum.
Tekrardan Maşallah...
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)