çok yakışıklı duruyor her alman station'unda olduğu gibi :) jantları ben de çok beğendim. kazasız belasız maşallah :)
Printable View
çok yakışıklı duruyor her alman station'unda olduğu gibi :) jantları ben de çok beğendim. kazasız belasız maşallah :)
kocaman masallah
Maşallah çok temiz ve diri. Jantlar bence on numara olmuş. Arka ofset bi düşüğü olsa daha iyi olabilirmiş:).
Hey maşallah ilk görünce fotoyu dedim aha bi bbs li daha dicektim diyemedim :D jantlar çok yakışmış tatlı bi retro hava katmış. Kazasız belasız...
Maşallah süper BBS tercih etmemeniz sevindirici.. :)
Hepinizden Allah razı olsun daha iyileri sizlerin olsun dostlar.Jant işine baya sevindim ya buda size bi bonus olsun :)
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...bd&oe=54DE7AB4
kazasız belasız olsun, hem araç hemde planlar çok güzel :)
jantlar çok yakışmış :) eski halini biliyorum bende. gerçekten kıymetli bir araç
konuyu görmeden önce 3.24TD katagorisinde bir tane sw buldum ona bakıyordum çok beğendim derken konuyu gördüm gerçekten çok keyifli bir araç olsa gerek... Maşallah Allah kaza bela vermesin
Çok çok çok iyi maşallah :)
Çok güzel duruyor hayırlı olsun :)
Masallah baskan mal antirikot jantlar bole cokcok ıyı sakın dokunma bence ,bide recora ayarlayın devamm nazar degmesın ınsallah :)
maşallah kazasız belasız keyifle kunlanın inş :)
Teşekkür ederim.
Kıymetlimiz :)
Keyfi muntazam inan canlısını görmelisin binmelisin sürmelisin bu kadar diyorum.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Berkayım Sağolasın recaro aynı desen hazır :) direksiyona kötü eleştiri cıkabilir napalım airbag 'li olunca :D
Teşekkür ederim
Araca kocaman maşallah..
Jantlar 10 olmuş:)
Maşallah kardeşim allah nazarlardan saklasın :)
Allah nazarlardan saklasın maşallah :)