maşallah çok güzel duruyor.
Printable View
maşallah çok güzel duruyor.
çok güzel ve temiz e30un var, kazasiz belasiz kullan :)
Jantlar ne marka?
Teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız.
Allah razı olsun daha iyisi senin olsun.
Jantlar replika Type 3 tırt jant yani kapakla bambaşka :) söksem su kapakları yüzüne bakmam o derece :D
Bu kapaklar nasıl geçiyo peki üstüne?Bildiğimiz orjinal e30 kapakları değil mi 14'' ya da 15''? Geçen sahibinden de bi tane daha gördüm çok güzel olmuş bence de maaşallah.
Yok artık haftasonu Ankaradaydım canlı canlı gördüm aşık olmuştum maşallah.
Belki diye girdim o araba çıktı Eniştemin evinin yanında duruyordu.
Keçiörende orda komple bitik mavi 65 Taunus var görmüştürsün illaki :) Eniştemin o arabada yanında duruyordu buda:)
Allah kaza bela vermesin.
BMW başka bişi, SW eski ama verdiği görüntü inanılmaz
Maşallah çok güzel olmuş, özellikle jantları gayet güzel duruyor bence.
Teşekkür ederim :)
aracı bugun yakından gördüm. gaziantep den ankara ya gelirken otobusün içinden dışarıyı seyrederken dikkatimi çekti. tam olarak nerde gördüm hatırlamıyorum ama benzinliğin önünde park halindeydi. jantları ayrı bir hava katmış araca çok beğendim güzel duruyordu.
güle güle kullanın :)
Bende Beşevler'de Shell'in önünde park halinde gördüm , maşallah çok güzel duruyordu :)
Kondisyonu güzel korunmuş araba yaşı ne olursa olsun güzeldir.
Nazarlık şart dostum gerçekten kasa yapısı ve modeli ile özel bir araba.
Herkes cesaret edipte SW araba almıyor ülkemizde bu noktada cesaretinizden dolayı sizi kutlamak gerek.
araba çok güzel jant tercihinde iyi Maşallah kazasız belasız sürersin inşallah.
+BMW yönetim kurulu bir gün Ankara' ya gelecek bence :)
yok yok yapmazlar karpuz-adalı diye bir seri daha çıkar yakında oradan devam eder piyasa sen kaynarsın arada ;)
Masallah arabayi yakindan bilirim bizim burda bi kac sefer el degistirdi ahmet abidenmi aldiniz siz, jantlar onun işi diye biliyorum ben
maşallah çok çok iyi. e30ların patlama yaptığı dönemlerde niyetlenmiştim farklı olsun diye ama kısmet olmadı. kazasız belasız...
Jantlar satıldı orginalden devam :) Beklemede kalın yine çok tatlı bir jant gelebilir.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...60&oe=5504E9B9
Ağzımın suyu aktı valla iyi bi jant gelsin bakalım beklemedeyiz masallah :)
Valla şuan wagonlara stance tarzı bentley jantı çok iyi gidiyor bende takıp tavana port bagaj ve throotle yazısı gerçek kayak seti koyacağım yerle bir yapacağım :)
Hayalimdeki araçlardan , inşallah daha da güzel olucak maşallah :)
Eyww berke sağolasın ...
boncuk boncuk maşallah
Teşekkür ederim :)
Kardeş sen nerden buluyorsun bu nadideleri..
Maşallah..
güzel maşallah
maşallah çok güzel
Yıllar önce İzmir'de de vardı aynı renk, aynı kasa..
Allah nazardan saklasın, kaza bela vermesin. Merakla jantları bekliyorum :)
Araca maşallah diyelim bence şahsi fikrim mille miglia yada oz breyton bulursanız bu araca takın derim :)
MaşAllah, çok hoş :)
Yasin fotoğraflarını göstermişti daha önceden sade güzelliği var, Maşallah :)