MaşAllah, çok hoş![]()
maşallah![]()
06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark
Maşallah çok hoşuma gitti aracınız , acayip hevesim var bu kasaya. Hatta aşağıda linkini verdiğim aracın sahibini arayıp sadece görmek istediğimi söyledim. Gittim baktım kullandım bugün.
3.24 Dizellerin motoru nedir , ne değildir bilginiz varmı ? Alınırmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3900770/detay/
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
bu nedir yaaa hey maşallah bu kadar temizini nasıl buldunuz.. Allah kaza bela vermesin![]()
cstuningstore
Maşallah, çok diri görünüyor. Bu tarz kapaklı jantı ilk kez bir 190E'de görmüştüm. Arabanın havası değişiyor. Kazasız belasız İnşallah.
Eh bu güzel E30 Touring konusunun üstüne bu kasanın ortaya çıkış hikayesinden kısaca bahsetmemek olmaz tabi
Max Reisböck, Eski BMW mühendislerinden. 1984 yılında arkadan hasarlı bir E30 sedanı garajına çekip onu bir yılda bir Station Wagon, yani Touring'e dönüştürdü. Projesi bittiğinde BMW Ceo'su Max'i ziyaret eder. Araba BMW fabrikasına alınır, üzerinde biraz oynanıp seri üretime sokulur. Seri üretim versiyonu ile prototip arasında en belirgin farklar biraz dik duran c sütunu hafifçe yatırılmış, arka stop lambası prototipte bagaj kısmına sarkmıyor yani stoplar ikiye bölünmüş, büyük bir kısmı bagaj kapağına sabit, seri üretimdeki stoplar tek parça olarak yapılmış. Max, arabayı aslında kendi ihtiyaçlarına göre tasarlamış, arabaya işine yarayacak bazı özellikler eklemiş ama araba fabrika yolculuğundan sonra hurdaya gönderilmiş.
Bunlar da ilk E30 Touring'in yapım aşaması:
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)