Yakın zamanda yapacağım ilk iş o olacakzaten konuyu açarken yazdım paspaslar sparco kırmızı ile değişti birde direksiyon kaldı şimdilik yapılacak ilk iş o
![]()
Yakın zamanda yapacağım ilk iş o olacakzaten konuyu açarken yazdım paspaslar sparco kırmızı ile değişti birde direksiyon kaldı şimdilik yapılacak ilk iş o
![]()
#RenaultSport Clio-R
MaşAllah gördüğüm en güzel corsa 'C' kazasız belasız olsun siyah tamponlar çok yakışmış..
ALLAH VAR GAM YOK..
maşallah çok beğendim aracı bu navigasyon çercevesının tam adı nedir nerden bulunur acaba
Mustafa Kemal Atatürk
Gerçekten çok beğendim maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle![]()
Yakıtları çok ideal asla üzmez o konuda motor ömrü bi testte yanlış hatırlamıyorsam yağ firması yapmıştı 1.000.000 çevirdiydiama kronik sorunları var ya alınca tekrarlaması için önlemlerini alacaksın yada sorunları olmayan bir araç alacaksın
mesela diyelim ki örnek mazot pompa beyni bozabilirsin çözüm yerini değiştirtmek çünkü su havuzuna hızlı girersen su alıp bozabilirgibi gibi
#RenaultSport Clio-R
Minik şapşiğim kazasız belasız cezasız.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
MaşAllah kazasız belasız
aynaları bi ton koyu daha güzel olurdu bence. aklımda olanı yaptın güzel olmuş![]()
Gece gece uykusuzluk güncelimiz olsundireksiyonun fotoğrafını atamamıştım direksiyonla beraber paspas siparişimde geldi sparcodan sonra daha orjinal bir görüntü sağladı. Yakın zamanda boya korumadan sonra tekrar bir fotoğraf çekimi yapılacak şimdilik amatör 2 resim daha atalım
![]()
![]()
#RenaultSport Clio-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)