önden arkadan yandan net fotolar lazım bu güzellige yetmemiş az gelmiş resimler maşallah
Printable View
önden arkadan yandan net fotolar lazım bu güzellige yetmemiş az gelmiş resimler maşallah
Masallh gerçekten şahane olmuş :icon_tup:
Emeğine Sağlık
Çok Diri Duruyor..
maşalllah harika kombınasyon :) kem gözlerden sakının aracınızı ;)
TR'de tek yazanlara ithafen.. :D
Maşallah kendi aracıma ısındım tekrar.. :)
maşallah aracınız güzel olmuş vtec2 ve k20 süper kazasız belasız binin inşallah
maşallah çok iyi olmuş hız ve konfor bir arada gibi bişey yalnız bu araç çok eski zamanlardan beri yapılan bir araç değilmiydi ? 2 sene falan öncesindede çalışır haldeydisanırım motor kulakları yapmamı satılık olarak bu kasaya motor kulağı varmı
Abi bi bu bide fd6 Ya k20 nasıl olur dıye merak ediyordum.. Maşallah
Nasıl ses yok kaç defa söylemem gerekiyor daha :D Bak damladım hemen :)
arkadaşlar maşallah ve iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim proje ile alakalı bir çok resim vardı bazi aksi durumlardan dolayı silindi en yakın zamanda gökhan ve ibo arkadaşımla daha iyi ve daha detaylı ve güncel resimlerini paylaşacağım. burda yapılan yorum ve sorulara cevap vermek istiyorum
ilk göze batan sanırım arabanın içinin bej renk oluşu ama canlı olarak görüldüğünde ve belli bir zamandan sonra gerçekten insanın gözüne çok hoş gelmeye başlıyor
kaput ve bagaj kapağı görsel olarak siyah boyalı kaplama filan değil oem rengine bile boyasam daha sonra carbon olacağı için bence böyle alışmak daha iyi
araç için konforlu yazanlar var bunlara aldanmayın arkadaşlar :D tüm motor kullakları dolu, sert tüm yürüyeni bu şekilde ve 25 sertlikte kullanılan coiloverlar ve 25-26 mm olan viraj demirleri ile konfor ile uzak yakın alakası yok inanın stock vtec2 kullanan bir arkadaş binse ne demek istediğimi anlar. bunlarla ilgi resimleri ekleyeceğim ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız
araç motor kullakları burada yapma değil hybrid racing ten alınmış çelik swap kullaklarıdır.
araç koltukları %100 orjinal dc5 jdm itr den çıkma sr4 modelidir.
başka merak edilen sorular olursa sıkılmadan cevap vermeye hazırım arkadaşlar
abi fren sisteminde neler var?
Maşaallah çok güzel