sağol abi allah razı olsun iyi dileklerin için öğle birşey olursa ulaşırım daha yapacaklarım seyler var yolda gelen parçalar yaptıkça buraya ekleyeceğim üzerinde olan parçalar için bir liste yapmadım ama ne gerekiyorsa herşey var abi
Printable View
konusmustuk hatırlıyorum neler yaptıgını cok detaylı ve severek yapıyosun o yuzden aracın cok ıyı olmus gercekten.okadar zevkle bakıyorumkı suan fotolarıne detaylarına helal olsun tekrardan :)
maşallah çiçek olmus çiçek Rabbim iyi günlerde kullandırmayı nasip eder inş :icon_tup: :icon_tup:
Yıldıray abi Maşallah çok büyük emek verdin sesi bile farklı çıkıyor...
Abi çok iyi ya. Sadece iç mekan kırmızı-siyah olsaydı daha iyi olurdu ama böylede güzel :) Maşallah
abi aklımda ki kombinasyonu yapmışsın çok başarılı diri bir işlem olmuş maşallah. aracın project konusu ya da spec listi var mıdır?
Maşallah geçen ay Bandırma Garage olarak gelmiştik canlı canlı görmüştük her noktasında emek var.kazasız belasız inşallah
Emeğe saygım sonsuz çok güzel bi proje jantlar dış görünüm hoş fakat, zevk meselesi tabiki ama ben içini hiç beğenemedim renk uyumuzluğu nedeni ile , direksiyon çok güzel bi tercih yine renk uyumu sorunundan garip geldi gözüme, tabi bunlar ince detaylay maşallah
maşallah 41 kere :)
vtec 2 ye en yakısan motor bu ımıs :) gidişi felan düşünemiyorum valla
birde stock k20 deıldi sanırım biraz oynamıştınız.
Seneler once yine bi forumdan hatirliyorum sanirim arka salincak arasi peak mark denge cubugu vardi agzim acik bakmitim. Hatta sahibi hasta arava binmiyor sadece ugrasiyor yaziyordu. Maasaah bencr araca ninmiyosniz hala sadece ugrasiyorsunuz :)
kardeş bakmaya kıyamadım maşallah
çokk güzel araç
Maşallah başkan araba cok güzel görüntü olarak kozmatik olarak...