- Güzel bir Ritmo projesi olmuş.
Flickriver: Photoset 'FIAT Ritmo Abarth 125TC (#1)' by ahellmann
Flickr
- Güzel bir Ritmo projesi olmuş.
Flickriver: Photoset 'FIAT Ritmo Abarth 125TC (#1)' by ahellmann
Flickr
Honda Owners Never Drive Another
Açıkçası ben 131 i merak ettim belki bende de olduğundandır
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Aracın restorasyonu devam ediyor.
Hafta sonundan beri beni ve sanayi esnafını uğraştıran coil over'larımız yapıldı.
Cumartesi gündüz başlayan coillrimiz, pazartesi akşamı 21:00 de tamamlandı :/
Arka salıncağa bağlı saplama yerine kaynadığından ve işgüzar ustaların uğraşmak istememesinden dolayı aracımız pazar yattı, pazartesi de benim gitmemle saplama yerinden söküldü
Şuan en yüksek halde ve 9cm daha yere yaklamaşabiliyor araç
İlk fırsatta gidip uzun yaya taktıracağım ki biraz daha yükselebilsin.
bu da saygıdeğer misafirimiz
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra, 1ay üzerine aracımıza son kararımız olan jantlarımızı taktık.
Vtec zamanlarımdan çok sevdiğim bir model olan Enkei RPF1'in hakikisini bulup alamadığımdan, taklidini alıp, hakikisine benzeterek aracımıza taktık
0km aldık.
Hazırladık.
Hakikiye benzettik
Araç üstünde böyle durdu ve bence tatmin edici.
![]()
Maşallah nazar değmesin
Abi sevip almışsın para harcamışsın da bu arabanın neresini sevdin merak ediyorum? Hani şaka makinası filan olsa anlarım, herhalde az bulunmasına vuruldun
Hey maşallah o dodik diye tabir edilen parçaların imalatçısı celal yabuz abi mi? Çamurluk kesecek misiniz takabilmek için
Kim ilk kalıbını almış bilmiyorum ama ben Bursa'dan fiberci arkadaşımız Ali Akar'dan aldım.
Montajı da istanbul'dan fiberci arkadaşımız İbrahim Bekdemir'e yaptıracağım
Hiç bir kesme delme işi olmayacak, Bire bir alıştırıp kalıp alacağız tekrar ve sıkıştırmalı sekman ve yapıştırma ile montaj yapacağız.
Aracın orijinalliğini bozmadan sök tak bir parça olarak monte edeceğiz.
Zamanında çok orijinal bir 131 mirafiori bozduğum için, bu orijinallikte bir aracı bozmaya niyetim yok dostum, sana çok hak veriyorum orijinallik konusunda ama biraz oynayalım zaten ileride standarta çevirip ömrümüzü üstünde bitireceğiz kısmet olursa![]()
elinize emeginize saglık
takipteyim
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Merhaba , bendede 82 model fİat rİtmo s 85 aracim var ..sİzİn Çalismalarinizi gÖrÜnce bİlgİ aliŞ verİŞİnde bulunuruz dedİm..parÇalari nereden temİn edİyorsunuz...
bende aracı aldıgımda dökülüyordu , tavan kapı döşemelerini yeniledim arka silecek arızalıydı tamiratını yaptım , vites arkaya çarpıyor 2. vitesten atıyordu yerine getirdim, vites körüğü orjinaldi tamiratını yaptım,şanzuman takozunu japon takoz buldum yeniledim,gösterge panelini elden geçirdim aydınlatma harika gibi oldu,tirigerini karter contalarını değiştirdim (tempra nınki uydu, filiterelerini değiştirdim, şimdi canavar gibi gidiyor yanlız amortisör ve rotilli kollarını değiştirmem lazım ama hangi aracınki uyar bilmiyorum bilen olursa yazarsanız sevinirim..
Merhaba , bendede 82 model fİat rİtmo s 85 aracim var ..sİzİn Çalismalarinizi gÖrÜnce bİlgİ aliŞ verİŞİnde bulunuruz dedİm..parÇalari nereden temİn edİyorsunuz...
k0213 merhaba ...bende 82 model fiat ritmo s 85 aldım ..düzeltiyorum .parçaları nasıl bulabilirim.bilgi alışverişinde bulunmak isterim
Merhaba, zannedersem beyaz 4 kapı olan sizin aracınız.
aracınızın şase numarasıyla İstanbul sanayi mahallesindeki Erciyes Oto dan sorgulatabilirsiniz, ellerinde olabilir veya getirtebilirler ama Türkiye de bilinmeyen araçlar olduğundan bazen hatalı parçalarda gelebilir.
Ben iş durumumu oturttuktan sonra(anca zaman ayırabileceğim) komple 1.6s motor ve yürüyeni de tempraya çevireceğim çünkü sizin gibi bende sanayide uydurma parçalar yapmaktan sıkıldım![]()
İş güç derken siteyede giremez oldum bari girmişken bir update yapayım birazdan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)