Güzel araç maşallah
Güzel araç maşallah
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Allah razı olsun Özgür reyisRC'den sonraki senin arabaya da yapalım
Allah razı olsun Hasan'ım. Alnıaçıkların az ilerisinde bazen sac jantlı basık vento var senin mi?
götünü kaşı
teşekkürler Allah razı olsun
maşallah sanırım trafikte bi kere gördüm çok güzel ve özel duruyo allah kaza bela vermesin![]()
Drift or die
1.5 ay evvel (biraz geride kalmış bi tarih ama) gimatta bi özel servisin önünde görmüştüm sanırım çok güzel duruyordu abi maşallah allah kaza bela vermesin
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Allah kaza bela vermesin, sanırım benim 2 yıl önce Ankara'da Emre'ye sattığım araç.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
Gimat tarafına genelde Köseoğlu'na çöp şiş yemeye giderim tıkınırken yakalanmışızAllah razı olsun teşekkürler güzel kardeşim
Allah razı olsun doğrudur, bizden önce sağolsunlar güzel bakmışlar bizde elimizden geldiğince en iyi şekilde bakmaya çalışıyoruz
Sağolasın Levo Allah razı olsun
Eray'ım maşallah, bizzat geldik gördük bindik. Gerçekten çok güzel bir makina.
Kazasız belasız işallah...
bu aşkında sonuna geldik.. ne kadar direnmeye çalışsakda Adana'dan Doğukan ve Utku kardeşlerimin yoğun baskılarına dayanamadıkyavruyu Seat'ın başkenti Adana'ya yolcu ettik. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder İnşallah
bu da sevdanın son vuruşu
![]()
Hayırlı olsun. Şaşmaz'da görmüştüm ben de bugün![]()
kardeşim zor bela aldık valla arabayıgüzel özenli bi araç gerçekten içiyle dışıyla güzel bakılmış güzel kullanılmış. Ankara'da bulunduğumuz süre içerisinde bizi çok güzel ağırlayan Eray Göktuğ ve Oğuz kardeşlerime teşekkürü bi borç bilirim. Adana'da kapınız her zaman açık beyler. Ayrıca her geldiğimizde kahrımızı çeken Murat ustamıza ve yolundan geri dönüp gelen Serdar kardeşime de teşekkür ederim. Allah herkese daha iyilerini nasip etsin. Utku kardeşime de araç hayırlı uğurlu olsun
![]()
bizim liman sabit çok gelen giden gemi olur hafız
teşekkürler, doğrudur şaşmazda 35. sokaktaydık
Allah güzel günlerde ağız tadıyla binmeyi nasip etsin, sizin gibi değerini bilerek kullanacak kişilerin almış olması bizim açımızdan sevindirici
Alana da satana da hayırlı olsun.Valla ne yalan söyleyeyim benimde gözüm vardı.Ama önce diğer aracımı satmam lazımdı vs.Sonuç olarak kısmet bu işler![]()
öncelikle herkese iyi dilekleri için teşekkürler. daha daha iyileri sizlerin olsun.
Eray, Göktuğ ve Oğuz kardeşlerime hem araca bu kadar özenli ve düzgün baktıkları için hemde misafirperverliklerinden dolayı çook teşekkürler. kişilikleri, saygıları, duruşları ile 10 numara insalarsınız. Murat ustamıza da buralardan selam ve saygımızı eksik etmeyelim her defasında kahrımızı çekiyor. muhakkak adanaya bekliyoruz her zaman baştacısınız.
(ibocum yavru bende)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)