Güzelmiş araç hayırlı olsun![]()
Güzelmiş araç hayırlı olsun![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Maşallah donanımı ve ekstralarıyla çok tatlı duruyo araç, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. 1.2 eski kasa arkadaşımda var yakıtından çok memnun dizeli kadar az yaktığını duydum kendisinden. Hayırlı olsun.
hayırlı olsun yakından gormek ıstedıgım araçlar biri.
Farlar halojen mi ? Ayrıca deri döşeme'yi servis turkiye'de kendi mi yaptırıyor yoksa fabrika çıkışı mı ? 2010 senesinde astra ilk çıktığında aldığımızda deri döşeme istermisiniz diye sormuşlardı. Kendileri yapıyorlardı ?
Hayırlı olsun valla bende hiç beklemiyordum içinden o renk koltuk cıkacagını sasırdım ve cokda hosuma gitti
filmli cam koyu b sutunu standart c sütununun piano olması cok güzel kontrast oluşturmus araca.
1881 - 193∞
maşallah kazasız belasız yeni kia ile hyundailer orj modlu gibi içi dışı ayrı güzel.
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
Araç çok güzel maşallah i20 ilk defa bu kadar tuttu koltuklar ayrı hava katmış sunroof başarili , kazasiz belasiz sürüşler![]()
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Yeni İ20 ler gerçekten çok güzel oldu. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
hayırlı olsun çok güzel.. sanırım deri sonradan yapılmış kapı içleri ön trim ve torpido gözü siyah çünkü.. aldıkdan sonra oralarıda aynı renk kaplatır ve boyatırsan şahane olur. bütünsellik oluşmuş olur.. güle güle kullan tekrardan çok güzel.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Maşallah döşemeleri şahsen baya beğendim. Güle güle kullanın. Az önce arkamda geliyodu bir tanesi farlar efsane duruyor gerçekten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)