hayırlı uğurlu olsun allah bizede kendi aracımızı almayı nasip eder insallah mutluluğunu az çok tahmin ediyorum![]()
hayırlı uğurlu olsun allah bizede kendi aracımızı almayı nasip eder insallah mutluluğunu az çok tahmin ediyorum![]()
maşallah kazasız belasız kardeşim.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Hayırlı olsun kardeşim benimde ilk arabam tofaştı 17 yaşımın sonlarında kendim çalışarak aldım şuan Si a biniyorum ama doğandan aldığım zevki alamıyorum direksiyona alışmadan yanlama![]()
Bu duyguyu bende yaşadım çok iyi bilirim ilk araba olayını. Kazasız belasız çok güzel araç almışsınız allah ferrari sahibi olmayıda nasib eder inşallah. Hayırlısı olsun inşallah.
aynı okuldayız fotolardan laa burası tanıdık bir yer dedim sonra jeton düştü 3.foto öğrenci evlerinin olduğu yermiş..![]()
maşallah insanın kendi arabası olması bambaşka bir duygu tabii![]()
forumdan arkadaş trabzon garage buluşmasından paylaşmıştı şu şahin çok hoşuma gitti buna benzetebilirsiniz basıklık tampon ön lip lastik yanakları vs.
![]()
///MPower
Kesinlikle orjinal kalmalı dışı , orjinal kapak ile biraz daha basılıp içi temizlendimi çok keyifli araç olur .
Babamın parasıyla ep3 bakarken kendi paramla 90 model kartal almış buldum kendimi kardeşim seni gayet iyi anlayabiliyorumHayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle zamanla istediklerini yaparak daha da zevkle binersin inşallah
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
hayırlı uğurlu olsun bence kesinlikle slxe cevirme arabanın önünü felan.orjinal şekilde bin daha tatlı duruyor cıtasız farlar.far karartma vs felan hiç yapma komple ojinal kalsın araba orjinal zaten
Hakkı Can Eryüzlü...
samet kardeşim Allah kaza bela vermesın yardımcı olabılecegımız bıseyler olursa ulaş bana hayırlısı olsun
kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah,direksiyon olayı aynen dediğin gbi olmuşkeşke içine harcayıp sona bıraksaydın...?
Slx değilde orjinal bi şeyler yapmak istersen bu şekil çok hoş bence
![]()
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan.
Ama dikkatimi çeken bir şey oldu yazında. Özel okulda okuyan öğrencinin telefon parasına araba aldık gibi laflar çok gerekli değil bence.
Bu işin sonu yok o zaman bende kendi arabam için ferrarinin 4 jant fiyatına araba aldık ya da ne bileyim özel okulda okuyan öğrencinin yaz tatili parasına aldık falan diyip ajitasyon mu yapayım. Bu denklemlerle kimse işin içinden çıkamaz, kimseyede faydası olmaz neyse çok uzattım.
Uzun lafın kısası aza tamah etmeyen çoğu hiç bulamaz.
Tekrar güle güle kazasız, iyi günlerde kullan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)