fotoğrafı beklemedeyim :) hoparlör boyutları hakkında bilginiz var mı ? önlerde 13 cm var diye tahmin ediyorum ama..
iyi tanımışsınız :)
teşekkür ederim ,
gönül isterdi ki orjinal parçadan devam edelim ama bakacağız artık duruma göre , zaten yan sanayı arka m tampon oldugunu sanmıyorum hiç denk gelmedim , ön için de ya sıfır yan sanayi alınacak ( 140- 180 tl arası bir fiyatı var )
ya da çıkma orjinal arayacağım :)
teşekkürler :) benim de hoşuma giden jantlardan bitanesi , zaten ilk mesajdada dediğim gibi oemden devam edeceğim , alternatifler arasında bu da mevcut :)
kadett gerçekten çok sağlam ve eğlenceli bir araba, ilerde bir gün tekrar sahip olmayı istediğim araçlardan bir tanesi :) teşekkür ediyorum bu arada sağolun :)
teşekkürler amin :) sanırım siz ilerde satarken kolaylık olması açısından söylediniz bu orjinallik mevzusunu. orjinal parçalar zaten durucak o konuda sıkıntı yok :)
m tampon hoşuma gidiyor :)
teşekkürler :)
aldığımız kişi bir miktar basıldığını söyledi açıkcası , fakat doğruluğundan da emin değilim belki onun aklında yanlış kalmış olabilir , belkide ufak bir işlem vardır ( bana sanki dediği gibi çok az basılmış gibi geliyor )
bunu kendim anlamanın bir yolu varmıdır ? sizce bu orjinal yükseklik midir :)