Anlatım süper, araçlara maşallah kazasız belasız.
Printable View
Anlatım süper, araçlara maşallah kazasız belasız.
Fotoğraflar olmuş tabi abi eline sağlık , gayet temiz bir iç mekana sahipmişsin , dışardan da fotolarını merak ediyorum onları da koyar mısın :)
Torpido şuan gözümde canlanmadı sarkıkmıydı hatırlamıyorum açıkcası ne desem yalan olur fakat tavanımda Allah'a şükür birşey yok :) ben de en kısa zamanda içinin fotoğraflarını paylaşacağım..
sanırım bimmerforums.com dan bahsediyorsun abi , çok faydalı bir sitedir açıkcası , bmw ile ilgili bulamayacağın şey yoktur gayet yardımcı oluyor bana da, sen bu arada kapıdaki twetter'i çekmişsin , ayakların yanında da büyük kolonlar olucak, onlar ne durumda acaba ?
m tampon dışında kullanılan eklerin birçoğuna alttaki linkten ulaşabilirsin, fikir olması açısından paylaşıyorum , içlerinde çok güzel olanlar var ;
http://www.bimmerforums.com/forum/sh...ont-lip-thread
yükseklik konusuna gelirsek aşağıdaki m tamponlu araca bakalım, dip basılmamasına rağmen bence hala geçerli duruyor, çok sırıtacağını sanmıyorum :cool:
http://i.hizliresim.com/ZWmzZo.jpg
teşekkürler , amin hepimiz kazasız belasız :)
teşekkürler , size de yeni aracınız hayırlı olsun , tüp var mı aracınızda ve yakıtını merak ediyorum da aydınlatır mısınız :)
Arabayi yikatayim dis ve ic resimleri koyarim. Benim kapilarda sadece o kolonlar var baska yok hatta sen diyince sasirdim orada kolonmu varmis diyede bende yok eminim : )
Resimdeki arabada buyuk jant var ve azda olsa basilmis sanki onda siritmiyor. Dis resimleri ekleyince gorursun zaten o zamanda daha rahat yorum yapariz.
Linkteki tamponlar cok kotu ya: ) Bunlara ya m tampon koyacaksin yada uzerindekini hic ellemeyeceksin bence baska yolu yok : )
İlanlara bakıyorum,99-2001 arası 20 bile alınacak otm vites,sanruflu tüplü düzgün bulamıyorum.
Bir tane 32.000km de olan var o da 29.000tl.22-23 olsa alacağım ama o parayı yazan adama teklif etmekte küfretmek gibi.bikere niyetine girince clio falan bakasıda gelmiyor insanın :)
Tavan sarkması güneşte kalan araçlarda görülen kronik sorunmuş
32bin km olan bana hic inandirici gelmedi daha dogrusu mumkun gelmedi : ) Ben 132binde almama ragmen inanamadim 2 yere gosterdim km ile oynanma ihtimaline karsida en sonunda sahibini buldum yasli bir teyzeymis anca oyle inandim : ) Birde sahibinden fiyatlarini hic baz almam orada herkesin mali altin degerinde 5 se 7 yaziyor herkes buyuk sacmalik. Arabanin basina gidince bir anda 4 5 bin dusuyorlar ama : ) Ben ustama sorarim pzt gunu temiz geliyor ellerine eyer varsa haber veririm sanada
o zaman senin ayak yanındaki kolonların bağlı değil veya içleri boş, tek kapıdakiler çalıyorsa ondan iyi çıkmıyodur sesi :)
fotodaki jant büyük senin jantın ondaki kadar büyük olmadığı için çok yüksek durmayacaktır diye tahmin ediyorum , olmadı spor yay'a geçersin abicim :)
tamponlara bişey demiyorum :D zevk meselesi olduğu sonucu çıkıyor ortaya :)
bmw piyasası çok uçmuş durumda malesef yapıcak birşey yok , neden illa 99-01 bakıyorsunuz ? gene aradığınız kriterlerde daha düşük modelli bulunabilir diye düşünüyorum.. bence modele pek takılmayın :)
gayet geçerli bir sebep fakat zaten sedanına nazaran az olan bir araba , bence yelpazeyi genişletmelisiniz :)
Benim kapilarda sadece o iki ufak olan var adim gibi eminim. Hadi icleri bos desen en azindan yuvasi gozukurdu bende sadece doseme var bugun kapinin komple resmini cekerim :)
Sen yere basmayi dusunuyormusun ? Cok replika var piyasada orjinallerinde ucmus fiyatlari. Dun apexi buldumda orjinalmi degilmi bilemedim
kapı konusunda hemfikiriz abi , ayak yanında yok senin anladığım kadarıyla :)
tek ben biniyor olsam daha da basarım fakat ailecek biniyoruz ve hatta babam benden daha fazla kullanıyor arabayı öyle söyleyebilirim, o yüzden şimdilik daha da alçaltmak hayal gibi birşey :)
***** sitede coilyay gördüm 450 lira istiyor , ne kadar sağlıklı olucağı tartışılır o tip ürünlerin, kalitesinin de farkındayım fakat , ilerde düşünebileceğim bir çözüm olabilir , coilover ve airride fiyatları ortada :)
Simdi tekrar baktim kapilara hos aylardir araba bende olsa fark ederdim ama kesinlikle baska kolon yok yeri bile yok . Sendeki nasil ?
Bu arada yay fiyatlarina baktim baya ucuyor fiyatlar. Birde apexi diye bir markaya denk geldim 250 lira falan ama cakma bunlar dimi ?
bendekiler bu şekilde :)
http://i.hizliresim.com/dnoPNV.jpg
o 250 liralık yay compact için mi abi emin misin ? ben compat yayı diye arattıgımda 400 liradan ucuz bulamıyorum onlar da Apexi değil , Vogtland. orjinaller mi dersen, 2 marka için de bişey diyemem hiçbir fikrim yok.
sedanların yayları acaba bizimkilere uyuyor mu ? 100 liraya bile yay bulmak mümkün internette , tabi ne kadar sağlıklı olur ayrı konu, konforun çok düşeceğine eminim :)
m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=154488297
Dedigim yaylarda bunlar.. Olumsuz yorum yapanlar cok ilginctirki genelde kullanmayanlar : ) Ufak bir arastirma yaptim apex var birde apexi var . Apexinin sitesinde bmw yok ama.. Birde yaylarin arasinda en ucuzu apexi ve baya fark var..
ben açıkcası bunların orjinal olduğunu sanmıyorum , yanlış hatırlamıyorsam apexi nin logosu da bu şekilde değildi :) birde şöyle bir durum var ilanın hiçbir yerinde compact yazmıyor , dikkat edilmesi gereken bir konu :)