Maşallah abi Biblo olmuş ; nazar boncugu eksık ...
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Tekrar tekrar girip bakıyorum maşallah nazar değmesin. Çok hoş olmuş tek gözüme batan lastik ebatları yanak ölçüsü düşük bi lastikle daha güzel duracağına eminim.
-_-_-_-
Harika olmuş, bakmaya doyamadım.
Abi maşaallah b kasayı sen sevdirdin bana,özellikle önden kendine aşık ediyor araba![]()
Yalnız nacizane eski jantlarla daha çok seviyordum ben,ama eğer bu jant kalacaksa yanak muhabbetini zaten söylemiş yukarıda arkadaşlar![]()
Teşekkürler, Onu da bi ara ekliycem müsait bi yere
Eyvallah..
Çok teşekkürler, Genel olarak Aile aracı olarak hizmet verdiğinden konfor kaybetmemek adına bunları seçtim ama değişiklik olabilir de tabiki..
Teşekkürler..![]()
Sana Format atcam ben***** sitede beim ebay den 8 10 tl ye aldığım o zımbırtıları 40 50 tl ye satıyorlar, getirtelim de takarız..
Düşüncelerin için teşekkürler, Jant için değil de lastikler için değişim söz konusu olabilir ama biraz eskitmem lazım![]()
Tabanway..
seviyorum sahibinin kıymetini bildiği arabaları. satarım yenisini alırım veya idareten yapalım zihniyetinde olmadığınız için teşekkür ederim.
Bu mavi boncukta kendine verilen değeri bilir umarım. Kazasız belasız ve nazarsız inşAllah.
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)