App plakalar şöyle takılmış anlatayım;muayenesi geldiginde aracın muameleciye vermişler,plakalarıda ilk 98 yılından kaldıgı için cok eskiymiş muameleci degiştirmiş:)
Printable View
ilk işin 99 stop takmak olsun bence :) kazasız belasız
Bu arada "alıntı ile cevapla"nın yanındaki tuşla çoklu alıntı yaparak bir mesaj ile herkese ayrı ayrı cevap verebilirsin.
Maşallah , Ok gibi duruyor allah kaza bela vermesin kardeşim , Bu arada babaannede japon gibi :D
Maşallah kazasız belasız
Maşallah çok temiz araç iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah...
Akraba eşrafından olmasının pek önemi yok aslında, hatta artık itici olmaya başladı.
Aracın gayet güzel, kazasız belasız kullan. Önemli olan temiz olması.
Maşaallah çok güzel araç kazasız belasız bin inşallah.. Orjinal binme konusunda kararsız kalıyor insan bende bu şekilde orjinal stock aldım biraz böyle bindim sonra rahat duramadım taktım yayla vtec jantlarını:D
Ben bu neneden dededen araba İŞlerine artik inanmiyorum kazasiz belasiz kullan masallah
MaşaAllah, kazasız belasız günlerde kullan inşAllah
vay arkadaş ne iyi denk gelmiş öyle :D harbiden helal olsun ayrıca hayırlı uğurlu olsun :) kazasız belasız. Konunun takibindeyim yenilikleri görmek isterim
Çok temizmiş hayırlı olsun.
çok iyi bulmuşsun izmitten gelip vallahi tebrikler araç çok orjinal bence orjinalliğini bozma derim böylesini bulmak çok zor