Maşallah Allah kaza bela vermesin
Printable View
Maşallah Allah kaza bela vermesin
maşallah :)
Maşallah tecavüz edilmemiş Civic görmek sevindirici. :D
Maşallah. Sıfırdan farksız :) Kazasız belasız sürüşler.
Al diye diye dilimde tuy bitti. Sonunda aldirdim ya valla senden cok ben mutlu oldum kardesim.
Allah kaza bela vermesin. Boncuk boncuk.
MasAllah.
MaşAllah çok temiz kazasız belasız.
kazasız belasız çok harika gerçekten eski model aracın az kullanılmışı her zaman makbuldür :)
Maşallah kazasız belasız çok güzel aracınız..
Böyle temiz arabaları nasıl buluyorsunuz hep merak etmişimdir araç gerçekten çok güzel hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun iç dış tertemiz Maşallah . :)
Hayırlı olsun kazasız belasız , çok güzel duruyor gerçekten özellikle döşemeler harika durumda
Satılığa çıkaracak arabasını babasına dedesine ninesine kullandırıp piyasa yaptıranı çok duyduk gördük, bu tarz söylemler samimi gelmiyor artık istemsiz. Temiz gerçekten araç. Hayırlı uğurlu olsun.
[QUOTE=Acurol;7725412]Satılığa çıkaracak arabasını babasına dedesine ninesine kullandırıp piyasa yaptıranı çok duyduk gördük, bu tarz söylemler samimi gelmiyor artık istemsiz. Temiz gerçekten araç. Hayırlı uğurlu
Bizde cok duyduk haklısın katılıyorum ama bu onlardan değil 98 in 6.ayında 1950 doğumlu kadın kendîne almış ve satışıda kendisinden aldım.yani öyle arabamı satmak için yoldan bi kadını çevirmedim
biraz geç oldu ali kardeşim kusura bakma
Maşallah insan oturmaya kıyamaz gerçekten. Kazasız belasız ve bu temizlikte kalması dileğiyle.