Maşallah gerçektende çok güzel kazasız belasız türkiyede ben enderim diyen civiclerin girip bakması gereken bir konu :)
Printable View
Maşallah gerçektende çok güzel kazasız belasız türkiyede ben enderim diyen civiclerin girip bakması gereken bir konu :)
Allah razı olsun..
teşekkürler gidişi gayet tatminkar özellikle vtec devrinde.. Koltuklarda kılıf yok ben koruma amaçlı servis kılıfı taktım..
amin saolun
teşekkürler.Gidişi 1.6 ies e göre çok çok daha ii hatda extralı civic si dan bile daha ii diyebilirim özellikle vtec devrinde..
Bilmem kaçıncı dünya ülkesiyiz hale bak. Kim bilir daha ne güzel özellikler varda biz görmüyoruz. Aracınıza maşallah allah kaza bela vermesin.
Ek Civic'te koltuk ısıtmadı gördük hadi hayırlısı :D :D Maşallah kazasız belasız...
Masallah yakindan goren biri olarak yurur olarak bu kadar yrmiz bi Civic gormemistim allah kaza bela vermesin abi
Maşallah kuzen Allah kaza bela vermesin çok güzel oldu daha da güzelleşecek vtec'cik :)
2 gundur yorum yapıcam yapıcam yazıcak bişey bulamadım maşallah koltuk ısıtma ecomode far yıkama falan nokta oldu benim için :D
vay be çok güzelmiş güle güle kullanın rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)
maşallah kazasız belasız
maşallah kardeşim allah kaza bela vermesin.herzamanki gibi çok güzel bi araç bulmuşsun.
Böyle bi aracı nerden buldunuzda aldınız merak ettim vallahi :) maşallahı var boncuk gibi
Ortak maşallah uzun uğraşlar sonucu aldın on numara kupon makina
kasası içi dışı motoru tertemiz
Yürüyüşüde baya tatminkar
Kasasız belasız güzel günlerde bineriz inş
maşallah kazasız belasız kullanın. el üstünde tutulması gereken özel bir araç.
bir kez daha dünya ile aramızdaki farkı görmüş oldum daha kim bilir fazklı ülkelerde ne versiyonlar vardır bizede anca neyse.