Maşallah ben de hep s14 istemişimdir, herkese istediği araba nasip olur umarım. Keyifli sürüşler dilerim.
Maşallah ben de hep s14 istemişimdir, herkese istediği araba nasip olur umarım. Keyifli sürüşler dilerim.
Maşallah aracınıza 200sx herkesin hayali . Bende hem s14 hem S13 hastasıyım benimde hayalim. İlerde bende alıp toplayıp ömürlük binmek istiyorum.
Maşallah. Orijinal kilit diferansiyel var değil mi ?
Coğrafya kaderdir
teşekkürler hocam , önceki sahibi mutlu abi idi odur
çok teşekürler , bizim bostanlının teyzeleri şikayetçi olmaya başladılar yavaştan
çok teşekkürler nasipse bizde ömürlük yapacağız .
kilit yok ama bildiğim kadarıyla stok lsd var.
S14 Zenki-SR20det stock
Maşallah s14 gerçekten çok özel bir araç. s14 ümü satmak zorunda kalmasam kesinlikle ömürlük binmeyi istemiştim
Kazasız belasız
hayırlı olsun kardeşim benimde hayalim hayırlısıyla bin inşallah
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
bu araba hep ısı bılen adamlardaydı temız bı araba dıye bılıyorum hayırlı olsun
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
valla umduğumuzdan iyi oldu uzaktan belli olmuyor hatalar
vize işlemleri için hazırlanıyorduçok keyifli
eyvallah hocam
teşekkürler
çok sağol hocam
hocam kasası çok temiz , biraz rötüşleri var , yürüyen motor çok iyi durumda , sadece elektrik aksamını fazla kurcalanmış o biraz uğraştırıyor .Şu an stok hale getirmeye çalışıyorum elektrik aksamını , sonra yükleneceğiz![]()
S14 Zenki-SR20det stock
Maşallah araç çok diri duruyor cumartesi Okan'ın orda gördüm aracı bende egsoz için bırakmıştım sesi muazzamKazasız belasız binin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)