Abim.maşallah çok emek verdin en iyisi için ugrastin dahada güzel olacak inş
Printable View
Abim.maşallah çok emek verdin en iyisi için ugrastin dahada güzel olacak inş
Logo iptalleri dışında çok beğendim. Jantlarda BBS LM olursa nokta atışı olur. Kazasız belasız sürüşler dilerim
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için hepinize de çok ama çok teşekkür ediyorum...
korkutan ilk halleri öğrenci styla iken, son halleri pro spec oldu, durmak yok yola devam inşallah :)
Maşallah çok güzel olmuş, elinize kesenize bereket. Ama keşke arka bagaj logosunu iptal etmeseydiniz bagaj çok boş kalmış şuan.. Beğenemediğim yer bagaj ile aynalarda ki çapraz sinyaller bir garip durmuş :) Kazasız belasız günlerde sürün aracınızı. :) :icon_tup:
teşekkür ederim... bagaj kısmını hem boş hoşuma gidiyor hem de Almanyada çoğu kişi öyle yapmış diye yaptım. aslında MK5 in amblem geri görüş kamera yapan da var ama ne bilim ben logo sevmiyorum :)
aynalardaki çaprazın üzerinde carbon kaplama var sönükken belli olmuyor. o videodaki çapraz bant eski hali. son halinin resimlerine bakarsanız anlarsınız...
aynaları mercedesten esinlendik onlarda da hep çapraz... farklı olsun diye öyle yaptık...
zevkle okudum maşallah....
Okurken keyif maşallahı var aracın Allah kaza bela vermesin anca bu kadar severek bir şeyler olur =) aracınızı ne kadar sevdiginiz belli
Turboluda görürüz yakın zamanda keyifle takip edicem
Çok emek var.Gidişi de duruşu da çok çok iyi maşallah..A
Fatih air suspansiyon ne zaman takıyoz:)
elektronik modifikasyonlar gerçekten çok başarılı. iç aydınlatmalar, ayna ledleri ve sinyalleri, teyp ekranındaki lastik basınç görüntüleri vs hepsi çok çok güzel olmuş. kazasız belasız kullanın.
Maşallah bir Golf Mk4 kullanıcısı olarak hayran kaldım diyebilirim. Dış görünümde yapılabilecek herşey yapılmış. Motorda yapılan işlemler verimli oldu mu ?
masallah cok emek var elınıze saglık
Bende ilk başta korkanlardanım ama sonu çok iyi olmuş maşallah emeğinize sağlık kazasız belasız :)
Masallah baya ugrasmissiniz , turbo yapilirsa nokta olur :)
İlk halini görünce konuyu kapatayım dedim.Merak işte dur bi bakayım dedim sonuna kadar okudum :) Yok artık dedim resmen. Maşallah çok emek,para ve zaman harcanmış.Kazasız belasız...Turbo aşamasınıda merakla bekliyorum.