Maşallah, her şey olması gerektiği gibi.Pleksi plakalık eklenebilir arkaya şık bir difüzör ve egzoz olabilir.Öne lip kesin takılmalı haricinde zaten bişey kalmamış herşeyi yapmışsınız.Kaliperleri boyamayın derim orijinal kalsın![]()
61 AN 589/Volkswagen Caravelle 2.5 TDI Comfortline
Kaliperleri ve kampanaları orjinal fabrika çıkışı rengine boyadım.Tel fırça sonrasında gri rengine.Lip şuan pek düşünmüyorum.Herkesin taktığı o meşhur lipi yakıştıramıyorum araçta zaten siyah çok belli olmaz.Arkası için gti tampon antrasit difüzör ve gti egsoz kafaları düşüncem var gti spoiler ile ama jantlarla bağdaştıramıyorum şuan bu fikrimi.O yüzden donanımlarını çoğaltmayı amaçlıyorum.
Orjinal Ayak altı aydınlatmalar montaj yapıldı.Arkalarda da mevcuttur beyaz led ampullerle değişecek ampulleri
![]()
Güncel bikaç resmi
Gti spoileri ekledim son olarak
Orjinal rcd510la çalışabilen scırocco geri görüş kamerası getirttim yurt dışından,montajını yaptırmadan ops park sensörlerini de aldım onlarda gelince ikisininde montajı ve kodlaması yapılacak.
Siyah rengi hiç sevmezdim ama bu maşallah çok asil duruyor kazasız belasıztek önerim bagaj kapağındaki yazıları sökmelisiniz bence
![]()
yorumlar için teşekkür ederim elimden geldiğince temiz bakıp korumaya çalışıyorum.Normalde siyah renk araç kullanamayacak kadar hastalık derecesinde titizim ama bu araç böyle dolu ve istediğim gibi çıkınca karşıma siyah olmasına katlanıyorum.Yazılar için biraz hassasım çıkarmayı düşündüm fakat başka bir aracımda satarken bagaj mı boyalı yazılar yok diye sorularla da karşılaştım.Belki 1.4ü sökerim oraya special edition diye vw'nin bir yazısını sipariş ettim plaka şeklinde.
Maşallah hocam... Polo'yu hep sevmişimdir. Nazar Boncuğu eksik etmeyin araçta
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Yaptıgınız islemler yerinde olmus masallah. Sorması ayıp yayları nerden kaca aldınız acaba ?
Ben şubat ayında aldım sanırım yayları ozaman dolar daha uçmamıştı 450-500 civarına tr disbirütörü dp tuningden almıştım.Şimdi artmıştır fiyatlar büyük ihtimal.
Maşallah , spoilerin başka açısından fotoğrafı var mıdır ve nereden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim.
1881 - 193∞
spoilerde içime sinmeyen yerler var elime yenisi ulaşacak eğer içime sinerse bu sökülüp o takılacak aynı model yine ozaman daha geniş açılı resimlerini çeker yüklerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)