maşallah çok temiz duruyor gerçekten.
allah kaza bela gostermesın araba stok kalıcakmı pekı![]()
Teşekkürler
İyi dileklerin ve fikir alışverişin için teşekkürler okan..
Dimi
Amin..Şimdilik yaklaşık 210 hp ve gruppe m in emiş sesi yetiyo.. zaten yarışan arabayı yoran biri de değilimdir ama insanoğlu doyumsuz stock kalcak diye kesin konuşmamak lazımbelki ilerde..
Dr.Ecu
Maşallah Enes..
Getz'i ilk aldığın zamanlar tuning41'de yorum yapmıştım1 kezde toplantıda görmüştüm seni
Type-R'ın maşallahı var çok temiz ve cici bir alet..Allah kaza bela göstermesin..
İyi günlerde binersin inşallah..![]()
maş... kazasız belasız enes...![]()
ön kaputu araç ile aynı renkte folyo kaplat![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
gerçekten çok temiz ve şık duruyo,,,böle bi type-r bulmakta zor ,,,,kazasız belasız cezasız güzel günlerde kullan..........
kazasız belasız. çok temiz duruyor![]()
hayırlı olsun kazasız belasız
Kazasız belasız keyifli sürüşler
Enes Allah kazasız belasız bindirmeyi nasip etsin, maşaallah...paşaoğlunda bi ara görmüştüm, gerçekten alınabilecek en güzel type-r ı aldın...
kazasız belasız kullanman dileğiyle..çok şık siyah cok yakısıo tabi
ayrıca bişey sormak istiyorum aracında gruppe m mi war(scoop gördüm gibi geldi) eğer öyleyse su alma problemi warmı scooptan içeri..bende almayı düşünüorumda
herkese tek tek teşekkürler..
gruppe m var..biraz araştırdım internetten..yazılan çizilene göre hiç bi şekilde susıkıntısı yaşanmadığını hatta ingilterede bile çoğu typer ın bu filtreyi kullandığını okumuştum..Şiddetli yağış olan bigünde vtec üstü kullandım, 200 kmlere kadar çıktım..50-60 km yol yaptım hiç bi sorun yaşamadım..Bariz yağmur damlaları içeri emiliyor fakat filtre ıslanmıyor heralde güzel bi tahliyesi var..
Aslında tecrübesi olan biri kesin olarak anlatırsa bende aydınlanmış olurum..
Dr.Ecu
off cok temiz..gördüğüm en diri duran typer.satıomusnz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)