kazasız belasız çok tatlı çok istiodum bir typeR almak ama bizede replica typeR nasip oldu![]()
Kazasız Belasız
NSX kardesim son araban ztn cok guzelde son halide roket olmuş masallah su jopla bi deneyin yahu![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
3 seneyi devirmişiz ba typerla ..
İlk Aldığım zaman 3 yaşında ve 39 bin km de idi yanlış hatırlamıyorsam.Bugün 6 yaşında ve 79480 kmde tam olarak![]()
Sayısız rolling , 1 kere drag , 1 kerede timetrial yapma fırsatı buldum.Bana çok keyifli anlar yaşattı.Ben onu ne kadar üzersem oda beni o kadar üzdü.
Elimden geldiği kadar özenle bakmaya çalıştım bu aralar satıp satmama konusunda kararsızdım ama anladım ki ben bu arabadan vazgeçemiyorum ve revizyona modifiyeye devam etmeye karar verdim.
Bugüne kadar yapılan değişiklikler
Gruppe m filtre kiti
Kidd racing headers
Custom garage 70 mm araba borular
Buddyclub 76 mm son susturucu
Skunk2 emme manifoldu
Skunk2 70mm gaz kelebeği
Hondata kpro prb beyin
Lastikleri orjinal ebat bridgestone s001 olarak tercih ettim
baskı balata oem exedy
Eibach 3cm yay
Mtec gold 6000k xenon
Ep3 e göre kısa oranlı fn2 nin Son dişli ve ayna mahrutisini aldım henüz takamadım
ve son olarak bugün Komple ebc fren seti taktık.
Ebc ön arka oyuklu ve kanallı diskler , yellow stuff balatalar,goodridge çelik fren hortumları,motul 5.1 fren hidrolik yağı vs.
Şimdi ki hedefim güzel bir coilover kit almak.
Ayrıca Bu forumdan ismini sayamadığım birçok kişinin en az benim kadar emeği vardır bu arabada başta ibooo olmak üzere onlarada tek tek teşekkür ediyorum.
![]()
maşALLAHsıyaha bakmak haylı zor olsa gerek ama cok ıyı bakılmıs belllı
![]()
Allah nazarlardan saklasın biblo gibi araban var daha güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah Ba'type-R'ı
Vay be kanka ne çabuk geçmiş seneler..
Konuyu görünce hatırladım ozaman bu arabayı bizim DJ Kaanın arkadaşı alıcaktıda aldım demiş.. BA satıldı muhabbetleri dönmüştü sonra sen alıp fotoğrafları koymuştun bu konuda
Satma sakın bu araba satılmaz çok emeğin var üstünde, frenlerin farkınıda merak ediyorum
Maşallah bro nice senelere diyelim![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Kocaman maşallah Enes gidisi,durusu,sesi herseyı mükemmel.
Canlısı siyahı cok daha bi güzel (: (:
Kazasız belasız nice 40binkm ler ...
masallah biladerim
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Enes fren modifiyesi çok mantıklı olmuş. Hayırlı olsun![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)