kardesım zaten guzeldı snn gıbı ıyı bı ınsanda daha ıyı oluyo ayrılma zaten ba typerdan masallahh
Printable View
kardesım zaten guzeldı snn gıbı ıyı bı ınsanda daha ıyı oluyo ayrılma zaten ba typerdan masallahh
maşallah allah kaza bela vermesin
Enesim Maşallah EBC'ler güzel tercih olmuş :) Coiloverı da nasip olursa biran önce koyarsın inşallah :)
Allah nazarlardan saklasın bebeği :)
Sağol Eyüpcüm :)
Eyvallah shero..
Typerı biliyosun işte :) Bencede yaptığım en mantıklı iş oldu :) Sağol yavrum :)
Sağol kardeşim :) Bugün denk gelmemiz iyi oldu ya ayak üstüde olsa görüşebildik pistten sonra :)
Amin sağol.
Sağol gökhancım çapı değiştirmeden en iyi tercih bu bencede..Dolar euro tavanda coiller vespa parası olmuş bakalım napcaz :)
Sağol kardeşim :) Bugün denk gelmemiz iyi oldu ya ayak üstüde olsa görüşebildik pistten sonra :)
aynen ya cagırmıyosunkı aksamları goruselım :D gercı hala bnm ayar olmadı yaaaaa
ama cıddı guzel araban yaa masallah yıneeee
Havalar soğudu bende eskisi gibi atraksıyonlarda boy göstermiyorum kanka olmadı bi photoday yapalım :) Double Black :D
MAşallah BA typera :)
masallah enes,Allah kazsız belasız kullanmayı nasıp etsın,BA da parcalarıda gayet guzel :)
BA ok gibi maşallah allah kem gözlerden saklasın, kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşallah.BA ile bütünleştin abi artık sizi ayrı görmek istemeyiz :)
maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
Adamim sana telefonda 45 dakika dil doktugum ani hatirliyorum ahha :) masallah BA'R imkz hep guzel :)
bu arabayı ilk savas abinin dukkanda bakmaya geldiklerinde görmüştüm.. Iyi ki senin olmuşta mundar olmamış Enes .. Allah daha nice güzel günlerde binmeyi nasip eylesin..
aracinizin masallahi var.Allah kazasiz belasiz sürmeyi nasip eder insallah.
Masallah iyibir tercih olmus kazasiz belasiz surusler
kazasiz belasiz
maşallah , kazasız belasız ;)
maşallah güzel araç pisttede gördük kazassız belasız