Maşallah kanka Allah daha iyilerini nasip eder inş vazgeçme ztn aracından BA ile bütünleştin :) senelerdir alıştık :) inş dahada iyi olucak BA Typer maşallahhh
Printable View
Maşallah kanka Allah daha iyilerini nasip eder inş vazgeçme ztn aracından BA ile bütünleştin :) senelerdir alıştık :) inş dahada iyi olucak BA Typer maşallahhh
Maşallah Allah kaza bela vermesin yanınada bi 600luk çek artık :D
Kanka hayırlı olsun, izlenimlerini bekliyorum ebc hk.
Coil al coil fren alana kadar :D 250 ile ellerimi bırakırım terlemem sende terleme ahahah :D
hayırlı olsun yeni pabuçların :)
vay anasını 3 sene olmuşmu ya hatırlıyorum aldığın yada almadan öönceki zamanı naparım ne ederim diye araştırma soruşturmalar hatta ozaman kulakları cınlasın ahaha okulda Güneşi karşılıklı kitleyip konuşmuştuk biton :D
Kardeşim maşallah.. Hayırlı olsun frenlerin :) Gerçekten bütünleştin BA ile :) Satma sakın.. :) Allah kaza bela vermesin.
maşallah kazasız belasız harika görünüyor....
Sağol abi ba brothers :cool:
Sağol abi Allah cümlemize kazasız belasız sürüş nasip etsin.
Kardeşim sağol iyi dileklerin için.
Unutur muyum bro ya bende hatırlıyorum iyi ki de konuşmuşuz :)
Amin sağol görkemim.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler :icon_tup:
Eyvallah yavrum sırf siz boşluğa düşmeyin diye satmıyorum :D
Sağol Cem , yakışır yanına,yaza doğru yine 2 teker aşkı depreşir bakalım kısmet :icon_tup:
Sırayla değil parayla kanka bu işler :D rodaj bitsin çıkarız teste.
Sağol berkan aynen nerden nereye :)
Sağol Jemcim görüşelim :)
Teşekkürler..
Masallah enes yakindan incelemedim hic ama yolda izde gormuslugum var kazasiz belasiz bin :)
Maşallah maşallah gerçekten çok güzel aracınız , nadir typer lardan bence kazasız belasız inş
Maşallah enes çok güze ba :) Bişi sormak istiyorum k20 lerde rbc emme tercih ediliyor genelde sen neden skunk tercih ettin ?
enes maşallah kazasız belasız.coılden sonra daha cok sevıcen arabanı:)
Eyvallah sağol emre :)
Teşekkürler.
Coilover güzel bi olay bakalım inşallah onada sıra gelir :)
Hem kamerin dediği gibi panel kesilmiyor.Hemde aftermarket ürün olması cezbettide diyebiliriz.Ayrıca aynı marka birbiriyle paralel parçalar olmasıda iyi bence (emme-kelebek)
Rbcnin nerdeyse yarı fiyatı olmasıda daha fazla tercih edilme sebeplerinden biri tabi.
En güzel ep3 bana göre :) Maşallah kardeşim..
masallah kardesim BA yı seviyoruz kazasız belasız :)
kanka masallah allah ayırmasın.