Sade,şık,güçlü ve tüm bunların yanında ekonomik.
Kırmızı rengi ile çok şirin olmuş.Ayrıca jant zevkinizi de çok beğendiğimi söylemeliyim.Kazasız belasız güle güle kullanın,maşallah Poloya :)
Printable View
Sade,şık,güçlü ve tüm bunların yanında ekonomik.
Kırmızı rengi ile çok şirin olmuş.Ayrıca jant zevkinizi de çok beğendiğimi söylemeliyim.Kazasız belasız güle güle kullanın,maşallah Poloya :)
Tampon hayırlı olsun kardeşim, o lipten kurtulman iyi olmuş :)
Etraftan dolaştıracak başka borularımız mevcuttur, biliyosun isotpowaa :p
Kanka perşembe iyi ihtimal, acelesi yok, çok kıl davranıyorum adamlar illallah etti, parfümle boyahaneye giren elemanın kokusunu aldım, başka bir boyanan arabanın parçasında slikon vs buldum gösterdim, elemanı hemen eve duş almaya yolladılar :)
Teşekkürler abi, lip'i çıkarına kadar bana güzel görünüyordu, şuan liplileri ben de begenmiyorum , WRC için bu süreçten geçmemiz gerekmiş demekki , yukarda arkadaş 5-6 post önceki mesajımı koymuş, gülümsetti:P
Teşekkür ederim, plaka'yı farketsen plakayı da begenirdin hemşehrim :)
Montreal II jantlar, MK4 platform Golf ' de pasific donanımda kullanıldı, ben de çok seviyorum, ama satacagım yakında, sıkıldım biraz.
maşALLAH demeyi unutmayalım arkadaşlar :)
Maşallah gerçekten polo R lar çoğalmıştı gözümüz açıldı
Plaka +20 hp :) lipli hali çokta kötü degilmis ama wrc tamponlu halini merak ettim nasil olacak acaba.
Bu arada forumda osmaniyeli sayisi artti yazin bi meeting yapalim :)
maşallah çok güzel kazasız belasız :)
R'lanmaz bir isot'a az kaldı, orjinal R panjurumuz :)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...7b&oe=560C75B9
Teşekkürler Samed'im maşallahını esirgemedigin için :)
Teşekkür ederim, R tamponlar vs hep yan sanayi + ledli vs, ben eski kafalıyım azıcık :)
Görüyorum arada osmaniyeli, 3 haftaya kadar gelebilirim, yaylayolu görünen yer meeting yapabiliriz :D
Teşekkür ederim.
Bi kere Marmara Forum otoparkında görmüştüm egzoz sesi iyiydi :))
Maşallah kazasız belasız
Tampon arabayı kaslı yapma yolunda ilerliyor
takipteyim maşşallah :)
Tampondan sonra herşey çok farklı olucak gibi. Takipteyim. Kazasız belasız :)
Türkiye'de gördüğüm en başarılı, sadelikle hazırlanmış (ve hala hazırlanmakta olan gördüğüm kadarı ile) Polo. Zevkinize sağlık cidden.
WRC tampon salgını başlar sanırım bundan sonra :)
Maşallah güzel değerler alınmıs
Lastık konusunda yanak kucultmeye gıtmenızı oneırırım bırde sonradan acma sunroof olayına karısıyımdır her zaman aracın saglıgı ıcın ...
Farlarda R olsa tadindan yenmez masallah tekrar :)
Doğrudur, sık sık gidiyorum ama egzoz sesim okadar ayırt edilebilir olduğunu farketmemiştim , hafızayı takdir ettim :)
Teşekkürler arkadaşlar ben de merakla bekliyorum, işte tüm bunlar lip'e laf atan xor yüzünden oldu :P
Öncelikle teşekkür ederim güzel sözler için, oem severim ben de. R tampon salgın olabilir ama WRC'nin salgın olmaz sanki, zira hem fiyatı hem getirmesi ciddi zahmet,sabır istiyor. 3 defa vazgeçtim beklerken öyle diyeyim, R tampon gibi yansanayi ve heryerde bulunmadıgından , servise el mahkum, haliyle keyiflerine kalıyoruz:)
Yanak küçültme derken ? Hangi ölçüyü tavsiye ediyorsunuz ve neden?
Orjinal farı tdi'lara takmak ciddi proje istiyor, sadece far upgrade ile olmuyor malesef, maliyeti 4000'e yaklaşıyor.
Ya halojen'e mercek yaptıracagım ya da alternatif aftermarket iyi ve görseli hoş bir far alacagım, o konuda çok kararsızım açıkcası.
jantlara bayıldım araç çok güzel kazasız belasız tamponlarla daha ayrı duracaktır eminim, lastik incelince jant daha kendini gösterecektir 45 yanak falan çok güzel durur diye tahmin ediyorum.