Ben plakaya nasıl dikkat etmemişim cidden yahu :D
Plaka +20 hp kesinlike verir :D
Bence jant kalmalı yani şuan bi düşündüm Poloya üzerindekinden daha çok yakışacak bir jant gelmedi aklıma.Zaten çok zevkli olduğum söylenemez de bence gayet iyiler :)
Bu da benim 80 plaka :D
http://i57.tinypic.com/kd3j3s.jpg
Mutlaka yapalım :) Hani 3 hafta lafı geçmiş ya tam ben de o zamanlar müsait oluyorum.Hatta size şöyle bir teklif sunayım.Andırına yakın bi yerde Maraş yol çatında Haşdırın alabalık lokantası var.Lokantayı buz gibi akan derenin üzerine kurmuşlar.Yemekte içeceğiniz suyu buz gibi gözünüzün önünde pınardan doldurup getiriyorlar.Yiyeceğiniz alabalığı elinizle gösterin adamlar tutsun önüne gelsin mekanı ben çok beğendim canınızı istetmiş olabilirim kusura bakmayın :D Mekana giderken de 30-40 km tatlı tatlı rampalar var her yaz yaylaya giden Almancılarla atışırız zevkli bir yol virajlı da :D Ben boğazına düşkün adamım ilk aklıma orası geldi ama tabi ki söz büyüklerin :)
Kadirlide bi tane beyaz renk 31 plaka yüklü Corsa DTI görüyorum ara sıra.Kara tren gibi gidiyor yüklenince.Forumdandır diye tahmin ediyorum ama bi türlü denk gelemedik kim olduğunu bilmiyorum çamurluğunda Almanya bayrağı gibi bir şey vardı yanlış görmediysem.
Beni en çok şaşırtan da Kadirlide bi tane F10 M5 var krom kaplamalı Bulgaristan plakalı onun da sahibini bilmiyorum :)