dostumgüle güle kullan arabanı.
Printable View
dostumgüle güle kullan arabanı.
vay be vagonda çılgınlar gibi çay içerken iyidi :( sen ben onur cupra onur gti melih gti :D
spoiler den sonra tam adını hakketmiş daha da bir acılı olmuş çok can yakacak gibi maşallah nazar değmesin abi :)
Hayırlı olsun mehmet güzel araç gule gule kullan...
hayırlı olsun çok iyi olmuş maşAllah bence jantlara dokunma ama basılırsa biraz daha kendini iyi gösterecek
http://i.hizliresimupload.com/hRhMjRTk.jpg
inş izin verilen boyutu aşmamıştır
Maşallah mehmet abi çok güzel oldu yazın bi etkinlik olursa haberim olsun osmaniye çevresi iyi olur
Çok yakışmış kardeşim. Hayırlı olsun
o güzel tampona acil ledli mercekli far lazım bennceki mal iyice ortaya cıksın :)
Bu arada arkadan fotoğrafı varsa özelden yollarsan elimden geldiğince bir şeyler tasarlamaya çalışırım :)
Tekkürler Hasan, seni de tdi'cı yapacagız inşallah , ilk adımı halledersek :)
Jantlarımı seviyorum ama ben de aynı ihtiyacı hissediyorum şuan .Modern jant önerilerine açığım,
Bixenon sıradaki şeylerden birisi :)
Teşekkürler kardeşim, görseli çok daha güzel pololar var piyasada , ben oem ciyim :)
Teşekkür ederim. Yayları çıkarmayı düşünüyorum, coil ile bu jant bile daha güzel görünecektir, 17 ye geçersem yine 7.5 kilo civarı bir çok kollu olabilir, gti tampon ya da difüzörle benzer bir sade görüntü arka da istiyorum ben de. Yavaş yavaş yapıyorum bakalım :)
Teşekkürler Sadık, sırada cooler var, yaz geldi, yetmiyor oem cooler.
Melih , pardon kardeşim nicki bilmiyordum,kafe yi de unutmuşum :) Yine bir ataköy vag meeting yapalım. Onur'un kinden azıcık farklı boyattım ben.
Teşekkürler kardeşim, adının hakkını versin istedim :)
Allah razı olsun abi.
Bülent abi, çok basık araba kullanma sıkıntı *****.. ama gözü karartıp coil alacagım, arabayı piste hazırlayacagım.
Bu işlerden anlayan kaliteli fotoğraflarını çekecek bir arkadaş çıkar elbet forumdan, etraftan, çıkarsa çektiririz Furkan'ım, teşekkür ederim :)
Haberleşiriz kardeşim, 3 haftaya kadar gelebilirim.
Teşekkürler Doğan abi'm,eksik olma
Çözmem gereken ama düşündüren ihtiyaçların en başında :)
Farkettim ki İsot'un doğru düzgün arkadan fotoğrafı yok :)
Bu referans alınabilir.
https://c1.staticflickr.com/9/8185/8...cea32355_b.jpg
aha aldığım gün.olacaklardan habersiz tazecik körpecik :D
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...22416720_o.jpg
Ben son halini çok merak ediyorum. panjuru yarım, tamponu yarım çekip göndermişsin, azcık foto koysana kardeşim şuraya :)
dediğiniz gibi R tampon değil de wrc tampon seçmeniz çok yerinde bir tercih olmuş. yarım da olsa gördüğüm kadarıyla panjur ve tampon harika gözüküyor. ataşehire rolle falan gelirseniz fotolarını çekmek isterim :)
Benim merak ettigim diyelim gidip dusuk km guzel bi polo 1.6 tdi aldim 190 hp ye ulastirabilmek icin ortalama ne kadar para harcamak gerekiyor ?
Evo cooleri tak tam wrc olsun
Ataşehir'e Roll'e geliyoruz, megachipse 'e de sık sık geliyorum aslında, olabilir kardeşim.
190hp azıcık zor,düşük km'li olsa bile araç öyle küt diye çıkmaz o güç, ama 170-180 hp arası alınır, maliyet bu işlemleri yaptıracagın garaja bağlı olarak değişir. Kişisel tavsiyemi soruyorsan eğer, Mehmet Gazihan derim :)
Bir parmak bal çalıyor gibi oluyorum ama fotoğraflayacak bir mübarek çıksın, çekim yapıp koyacagım kardeşim:P
Aman tanrısı alev alevmiş , Bro BKS / İsot ikimizin de evlad oldu resmen ya, fena sevdiriyor kendini hayvan :)
Tarzım degil Sadık'cığım, küçük ama işlevi büyük seviyorum :)
Borapower ım maşallah . Vallah çok yakışıklı oldu.
Kırmızı çok yakışıyo poloya tampondan sonra çok yırtıcı olmuş mehmet maşallah allah kaza bela vermesin