Bak alttan alttan bileniyor kimbilir ne çıkacak ortaya.
Yatsın kalksın bana dua etsin mehmet baksana dediğimde 3 sn. durakladı sonra kurduğu cümle. Remember I remember you kikiki kikikikiki gülüşmeler.
Andırına itiraz olmadığına göre bu ayın sonu gibi ayarlayabiliriz.Bu arada tam olarak Andırın değil aşağıya google maps ten tam konumu koyayım.Siz Maraştan katılacaksınız galiba.
İşaretlediğim noktada bulunuyor restoran.Fiyatlarının da çok uygun olduğunu düşünüyorum![]()
Bu arada itiraf edeceğim caps'e çok güldümKonuyu da çok saptırdık inşallah konu sahibi kızmaz
![]()
Hem low'a hem Miami'ye ; Bizim çigköfte grubumuzdan özelimizi aktarmanız direk 'bel altı '
Benim whatsapp ekranlarımın paylaşılması hiç tatlı degil,
eski bir dostla edilmiş bir kaç sohbetin capsli mapsli paralelvari oyunlara alet olması , bunların yol elektrik olarak döneceginin garantörüdür ( özellikle low sana ) :P
Sen de mi Brütüs , low dedik, bro bildik, başı bağlı halden anlar dedik ? Yakalayınca şamarı vurmam mı ben şuuruna şuuruna
En son yine böyle bir ' şunu yapmazsam pecocu olalım dediginde '
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Son sayfalar, sunrooftu, andırındı, özel hayatımdı, iyice sabotaja maruz kaldı, bir müslüman maşallah desin bari ya
Yeni tampondan bir kaç kare daha
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Kardeşim maşallah çok çok güzel yapmışsın. Son hali müthiiş![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Abi piyasada gördüğümüz R tamponlardan sonra gerçekten çok hoş olmuş, çok daha farklı bir havası var. Maşallah kazasız belasız inşallah![]()
piyasadakiler agır kötü replika çünkübu mal hası
maşallah iyi gidiyo vagona bekliyorum yine
![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Masallah cok iyi olmus gercekten tamponlar bence sirada daha modern farkli bir jant olmali kazasiz belasiz keyifli sürüsler
Yani tekrar tekrar baktım Poloya daha güze ne yapılabilirdi diye yok valla![]()
Siz yaptıktan sonra arkası başka Pololarla gümbür gümbür gelecektir diye düşünüyorumİsot'a da maşallah
![]()
Maşallah aracın cidden çok güzel olmuş wrc tampon ile. Bende bir kırmızı polo 6r sahibi olarak ne yalan söyleyeyim imrendim görüntüyeYazın satmayacak olsam yazılım dp sonrasında yapacağım dış görünüm jant hariç bu olacaktı. Şahsi tavsiyem arkaya gti tampon yapabilirsin. Birde jantları aracı performanstan düşürmeyecek bir jant ile tamamlarsan bir eksiği kalmaz gibi duruyor.
Belki 5cm yay ile basıp eski audi a3lerin tenekelerinden bile taksan şu halinden vahşi olabilir gibi geliyor bana. Kazasız belasız sürüşlerin olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)