eyvallah sağolasın![]()
Yaza kadar ellememeyi düşünüyodum ama kaşıntı tuttu tekrardan
Soyulmuş vites topuzunu kaplattırdım ozansaral abi yardımların içinden tekrardan teşekkürler
Farları kararttım uzun süredir düşündüğüm işlemdi
Bi ara coilleri dipledim ama lastik yanaklarının kalınlığından sıkıntı oluyodu tekrar eski seviyesine getirdim coilleri
En son işlem dün camlara film çektirdim
Güncel resimleri
Bi resimde iç mekandan olsun
Maşallahlarınızı,yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum![]()
masallah cok guzel olmuş arac kazasız belasız surusler.Camlarda olan film 1 numaramı acaba?
İnsana getz aldırır maşallah![]()
Çizikten Dolayı Komple Boyalı
Maşallah Hakan 10 numara olmuş son işlemler bide spoon koydun mu ateş edicekAllah kaza bela vermesin kardeşim
arabanın kaderi değişmiş maşallah çok güzel görünüyor jant lazım![]()
Hazır hortlamışken konu güncelliyim
Önlere 185 50 r14 takmak gibi bi hata yaptım araba 90 ı geçince abs lambası yakıyodu bide dengesizleşti iyice o lastiklerle
Ayak aydınlatması yaptım önlere
Cupra lip kırılınca aklımda olan astra h lipi taktım
İkinci hatamda farları karartmaktı su alıyodular siyah silikonla kapadım gene almaya başlayınca yeni farları taktım , eski ebatdaki lastiklere geri dönüş yaptım , pasta cila yaptım
Öne düz app plaka yaptırdım bunlarda en güncel halleri
lip sürte sürte yamuk yumuk oldu lip tavsiyeleriniz bekliyorum
bunlarda telefonda en son çektiğim resimleri ilk haline geri döndü araçyorumlarınızı bekliyorum kışın gelmesi , okulun açılmasından uzun süre bişi yapamayacağım araca
![]()
Kardeşim maşallah kafadan çok tatlı duruyor aracın Allah kazadan beladan korusungetz coupe sahibi olarak bu kadar basamadım aracımı o yüzden utanıyorum
![]()
Circassian
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)