Maşallah Anıl Allah kaza bela vermesin. Şu tamponun alt kısmındaki ızgaranın orayı kaplasaydın da tampon azcık şekle girseydi.
Maşallah Anıl Allah kaza bela vermesin. Şu tamponun alt kısmındaki ızgaranın orayı kaplasaydın da tampon azcık şekle girseydi.
R line kaç para şuan
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Teşekkür ederim .
Can aklımda zaten musait olduğum zamanda halledicem.
2014 model gelecek olan araba vardı ellerinde biz o şekilde kampanyalı aldık . 100 küsür civarına aldık . Normal satış fiyatı 115-120 arasiydi yanlış hatırlamıyorsam. Herhalde şimdi de o rakamlara satılır 2015 olarak
imzasız..
Son dönemde vw araçları aşırı beğenir oldum.Aklımda da jetta tdi var.App yakışmış.Biraz basınca aracın daha da göstericektir kendini.Kazasız belasız inş.
ben yeni goruyorum aracınızı dikkatimden kacmıs.yanlıs hatırlamıyorsam e36 mı e46 mı derken,baktınız piyasa ucmus,temiz arabada pek yok en iyisi ailecek sifir araba almak demistinizguzel tercih olmus,hayırlı olsun,güle güle kullanın.
@Ozan abi teşekkür ederim sağolasın![]()
@STP Selçuk abi donunu aldıktan sonra s2000 alıcaz kısmetse![]()
@onur200sx abi teşekkür ederim inşallah aklındaki arabayı alırsın.
@AZO kardeşim aynen öyle e36 cabrio ve coupe çok baktım , aklıma yatan olmadı. Bulduğum da 50 üstü anormal fiyatlar istedi ben de vazgeçtim . İnşallah ileride yine nasip olur
imzasız..
Güncel tüketim değerli nedir?? Hayırlı olsun bu arada..![]()
Mükemmel seçim. Almak istediğim araba diyebilirim
Askerden geleli 3 hafta oldu.
Havalar birazda soğuyunca yakıt değeri artıyor tabii ki ,dikkatli kullanmazsan 10 litre yakıyor şu anda biraz daha fazla diyebilirim.
Hakkını veriyor mu diye sorarsanız ? Beni memnun ediyor tatminkar gidişi var .
imzasız..
2012 model CC şu anda 7.1Lt ile geziyorum. Klimalı kullanıyorum. Yazın bu oran 6.8LT idi..
Bende sadece opet kullanıyorum. 2015 TSİ lar 150hp ve bluemotion diye biliyorum. Yakıt anlamında fark yok demekki..
Bendeki Euro 6 motor olandan değil maalesef. 160 HPlik Bluemotion. Haziranda almıştım, ilk 2 ay oldukça sakin kullandım ve o zaman 5.5 civarına kadar düşmüştü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)