Çok teşekkür ederim :)
Biz de farklı ve güzel olduğu için bu rengi seçtik, anlaşılan haklı çıkmışız :)
Printable View
Yok walla wastegate deildi.Ztn basmıodun,bildiğin gzl bi Boxer ve Turbo sesi geliodu :D yani benim en sewdiğim iki gzl ses :D.Bi ara tanışmayı ve arabayı yakındanda görmeyi çok isterim.Alıntı:
Çok sağolasın, open wastegate sesi değildir umarım duyduğun, sabahları pek basmamaya çalışıyorum :D
Araç süper duruyor gerçekten kazasız belasız, rengi de çok güzel durmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Imprezaları ben de çok seviyorum da bir kısmet olmadı :)
kazasız belasız fotolar da araçta :icon_tup:
son foto ve aracın rengi çok hoşuma gitti...maşallah ;) ...
Gule gule kullan masallah Allah kaza bela vermesin.5 sene kullandim ayni renk ayni model araci simdi ozlemiyorum dersem yalan olur bence subaru fabrikasindan cikan en basarili renk....
Ben de korktum sabah sabah milleti uyandırırken mi yakalandım acaba diye :D Bi gün Tansaş'da buluşulacağı zaman gelirsin tanışırız muhabbet ederiz :)
Çok teşekkürler :) Tork Garaj'a ve Çetin Dedeoğlu Ustamıza bir kere daha teşekkür ediyorum burada..
Çok sağol :)
Çok sağol Allah hepimize daha iyi renkler versin :D
Çok teşekkür ederim :)
Türkiye'ye gelen renkle bu renk arasında ufak bir ton farkı var ama özellikle geceleri aynı renk gibi gözüküyolar. Bence de bu arabaya en çok yakışan renk tonu bu :)
masaallah cok sık ve güzel olmus iyi günlerde bin...:icon_tup:
yeniden soluk geldi bu arabaya
cok guzll
masallah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın.
Mükemmel fotolar kazasız belasız günlerde..
cok şık maasallah
güLe güLe kuLLan çok güzeL..
Kanatsız iyi durmuyor ya ama rengi süper :D
Çok teşekkür ederim herkese :)
Kanat takmayı şimdilik düşünmüyorum ama belki sıkılırsam GT kanatı takabilirim... :rolleyes:
Şu anda eski halinden çok daha iyi ve sağlıklı olduğunu söyleyebilirim, bence en azından... Çok uğraştırdı bizi ama değdi. ;)
cok şükür sarı jantı olmayan bi impreza:D.. çok güzel.. maaşallah
vayy be eskiden beri takip ettigim bir arac =) yusuf abiye gectikten sonra daha bi güzel olmaya basladı =) tebrikler + basarılar yusuf abi