çok güzel bir renk kazasız belasız
Printable View
çok güzel bir renk kazasız belasız
maşallah gerçekten rengi çok güzel Allah kaza bela göstermesin :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, beğenmeniz beni çok mutlu etti :)
Çok sağol Ahmet Abi :)
Çok sağolasın, open wastegate sesi değildir umarım duyduğun, sabahları pek basmamaya çalışıyorum :D
Hep beraber görürüz, deneriz Başar :D
Teşekkür ederim :) Aynalar oldukça yakıştı aslında, fotolarda pek belli olmuyor ama aslında karbondur ve bu renge çok uydu bence.
Fotoğraflarda öyle gözükse bile, aslında jantlar arabayla aynı renk değil. Arabanın renginden daha koyu. Ayrıca Prodrive'ın kendi rengi, biz boyatmadık ;)
Suatın da dediği gibi, Korhan abimin hediyesidir onlar... Değerleri maddiyatla ölçülmez!
Çok sağol Korhan :) Ben de sana bugüne kadar (ve bundan sonra da :D ) yaptığın her şey için çok çok teşekkür ederim. Siz olmasanız asla bu duruma gelemezdi araba ;)
aracın rengine bittim..maşallah kazasız belasız
çok güzel maşalah kazasız belasız:)
video varmı hiç merak ettım:)
Renk süper ya:)
maşallah çiziksiz kullanırsın insallah...
Maşallah kazasız belasız benimde rengi çok hoşuma gitti.
mükemmel bir araç. kanatsız gerçekten hoş. güle güle kullanın.
jantları atası olmuş bence.teşekkür ederiö bilgiler için kazasız belasız boll boostlu günlere :)
masallah gercekten kazasız belasız cuma bekliyoruz(yarın)
Gayet güzel oldu, maşallah...
Maşallah kardesşim kazasız belasız.....
Maşallah allah kaza bela vermesin :)
Maşallah .
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, beğenmeniz beni çok mutlu etti :)
Renk için gerçekten çok düşündük, sonunda doğru kararı verdik:icon_tup: Kanatı ise daha sonra belki takmayı düşünüyorum, GC8 gt kanadı, ama şimdilik kanatsız keyfini çıkaracağım bir süre :)
Video ne yazık ki yok, ama yakında çekeriz herhalde :soru:
Buluşma felan mı var acaba? Tansaş'da herhalde di mi? İşten 11 gibi çıkabilirim ancak bugün, sonra gelirim inşallah...
Maşallah çok tatlı RB5 :cool:
Maşallah kazasız belasız :)
renk seçimi harika .. subarularda pek görünmeyen bir renk ...