Aracınız güzel maşallah motorada girin Rusyada samaraları çığrından çıkarıyorlar çok sağlam motorları var stok internallerle turboda bile köpek gibi koşuyor.
Aracınız güzel maşallah motorada girin Rusyada samaraları çığrından çıkarıyorlar çok sağlam motorları var stok internallerle turboda bile köpek gibi koşuyor.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
aynen turbo yapan çok rusyada. + olarak bu sitede samaraya c20xe nin cuk diye oturduğunu yazmışlardı.Samaraları araştırırken eski konularda görmüştüm. Tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır.
Bu samaraların iç plastik aksam kalitesi nedir ?
2000 modelleri içinde aynı şeyler geçerlimi peki ?
o modellerini incelemek için fırsatım olmadı. ama kapı döşemeleri bizimkiler gibi sert plastik değil diye biliyorum
İlk arabamız kırmızı lada 0 almıştık 93 yılı ilk modifiyemi 4 yaşında arkasına MERT yazarak yapmıştım tabi babamın kucağında![]()
maşallah çok güzel güle güle kullanın.
Maşallah çok hoşuma gittiTam tadında olmuş.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Maşallah çok güzel olmuş, elinize sağlık. Bu aracın kesici sesini ilk duyduğumda şok olmuştum, iyi de yürüyorlar.
Jant olarak schmidt jant düşünebilirsiniz, fazlasıyla ilgi çekici olur.
çok sevdiğim bir arabadır lada Maşallah aracınıza ve sizin emeklerinize
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
göğüsün üstüne plastik parça takıldı. kütahyada oem parça bulamadığım için böyle bir çözüm bulmak zorunda kaldım maalesef. direksiyonunda çok fazla bir ağırlık yok aslında![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)