Hayırlı olsun abi kazasız belasız
Printable View
Hayırlı olsun abi kazasız belasız
kazasız belasız güzel günlerde kullan Barış inşallah
Abi buradan da kutlayayım çok güzel araç almışsın Maşallah.
tekrardan hayırlı olsun barış
bununla bi ziyaretime gelsene, ringe gideriz :)
Hayırlı olsun, güle güle kullan. :)
Hayırlısı olsun Maşallah.
En güzel japonlardan, hastasıyımdır :) Maşallah, bir ara kadıköy özgürlük parkı civarında görmüştüm aracı, 1.5 yıl önce olsa gerek :)
Hayırlı olsun
granturismo serisinde ehliyet için hepimiz mecbur kullanıp hasta olmuşuzdur :D
gran turismo 1 ile çocukluğumun en iyi arabalarındandı benim için :) hala yeri ayrıdır. diyecek laf yok barış abi maşallah çok iyi alet :) detaylı fotoları bekliyorum özellikle :D
keşke buluşmada da sende olsaydı bak üzüldüm şimdi :(
abi maşalah çetin ceviz duruyor ama yay yay diye bağırıyor. son sayfaya bakmadm yay takıdı mı
Maşallah nazar değmesin.
İlkokula gittiğim yıllarda şişlide abidiye hürriyet'in orda mitsubishi bayi vardı.Bayide içerde bir tane kırmızı 3000GTO ve bir tanede Evo dururdu.Önünde servis beklerdim.Acaba bu o arabamı :)
Hayırlı olsun Barış abi.Mükemmel araç.Kazasız belasız inş.
Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin.
Dört çeker sistemi nasıl çalışıyor? Transfer kutusu nasıl çalışıyor? Hidrolik mi, balatalı mı?
:) atmosferık*turbo ok. 4x4 turbo ılk oldu :) yol zor ama bır o kadar zevklı olacak ınsallah. orjınal egzozu varex gibi bir sisteme sahip sanırım. orjınali cogu aftermarket arac egzozundan daha sesli.
tesekkurler engınım. gun ıcınde rahatsız edıp duruyorum ama, daha yenı basladık degıl mı? :)
ben de onemsemıyorum + yenı araclarda da kıl oluyorum "orjınalı bozulmasın dıye boyatmadık abı" cılere.
-
60 mıl de acılıyor eger otomatıkteyse. ıstersen arac dururken de acılıp kapanabılıyor.
2teker ıyı guzel ama cok rısklı.rısklıydı :)
kar izin verdigi anda basıp gıdecegız basmaya :)
tesekkurler hepınıze :icon_tup:
2si sonradan boyalı biri orjınal 3 kırmızı var. bısey dıyemem :)
az kaldı dıyelım :)
dedıgım gıbı bırseyler ekledıkce koyacagım. ufaktan bır lıste yaptık ama elbette hesapta olmayan da bırcok sey cıkacaktır :) tekrar bulusuruz kardesım yeter kı geldık dıyın.
ne soylesem yalan :) plakası cok uzun bır sureden berı aynı. agt dekorasyon vs cok ıstemıs ama vermemısler :)
tesekkurler hepınıze :)
tesekkurler abı.
vr4 < viscous real-tıme 4wd
%95 e kadar iletimi degıstırebılen bır sıstem mevcut ama bunu nasıl yapıyor ıste bu konuda detaylı bılgıye sahıp degılım.
transfer kutusu bu 95"in
http://www.supercar-engineering.com/...ferCase/16.jpg
http://www.supercar-engineering.com/...TT/FSwB/15.jpg
Hayırlı olsun barış kazasız belasız.
tesekkurler emrecim :)