Hayırlı olsun abi kazasız belasız
En güzel japonlardan, hastasıyımdırMaşallah, bir ara kadıköy özgürlük parkı civarında görmüştüm aracı, 1.5 yıl önce olsa gerek
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
gran turismo 1 ile çocukluğumun en iyi arabalarındandı benim içinhala yeri ayrıdır. diyecek laf yok barış abi maşallah çok iyi alet
detaylı fotoları bekliyorum özellikle
keşke buluşmada da sende olsaydı bak üzüldüm şimdi![]()
Bahadır Ustaoğlu
Maşallah nazar değmesin.
İlkokula gittiğim yıllarda şişlide abidiye hürriyet'in orda mitsubishi bayi vardı.Bayide içerde bir tane kırmızı 3000GTO ve bir tanede Evo dururdu.Önünde servis beklerdim.Acaba bu o arabamı![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Hayırlı olsun Barış abi.Mükemmel araç.Kazasız belasız inş.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin.
Dört çeker sistemi nasıl çalışıyor? Transfer kutusu nasıl çalışıyor? Hidrolik mi, balatalı mı?
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
atmosferık*turbo ok. 4x4 turbo ılk oldu
yol zor ama bır o kadar zevklı olacak ınsallah. orjınal egzozu varex gibi bir sisteme sahip sanırım. orjınali cogu aftermarket arac egzozundan daha sesli.
tesekkurler engınım. gun ıcınde rahatsız edıp duruyorum ama, daha yenı basladık degıl mı?
ben de onemsemıyorum + yenı araclarda da kıl oluyorum "orjınalı bozulmasın dıye boyatmadık abı" cılere.
-
60 mıl de acılıyor eger otomatıkteyse. ıstersen arac dururken de acılıp kapanabılıyor.
2teker ıyı guzel ama cok rısklı.rısklıydı![]()
kar izin verdigi anda basıp gıdecegız basmaya
tesekkurler hepınıze![]()
2si sonradan boyalı biri orjınal 3 kırmızı var. bısey dıyemem
az kaldı dıyelım
dedıgım gıbı bırseyler ekledıkce koyacagım. ufaktan bır lıste yaptık ama elbette hesapta olmayan da bırcok sey cıkacaktırtekrar bulusuruz kardesım yeter kı geldık dıyın.
ne soylesem yalanplakası cok uzun bır sureden berı aynı. agt dekorasyon vs cok ıstemıs ama vermemısler
tesekkurler hepınıze![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)