Barış abi maşallah yalnız farlar eski haliyle daha güzel duruyor.
komutan farlar kesin siyah olmalı benden söylemesişu zamana kadar bir problem açtı mı başına ? parça aldıysan hangi siteden getirdin
şuana kadar harcadıgım tum para ; mod/ıvır zıvır ve yag degısımı gıbı seyler oldu. rutın bakımlar dısında bır sorun cıkarmadı cok sukur.
anlayacagın, unıversal ya da evo parcalarıyla ıdare ettık sımdılık.
amerıkada cok parcası var, ebaydan rahatlıkla hızlı bır sekılde temın edılıyor.
tesekkurler. orjinali kırmızı bu sekılde. biraz da böyle kullanayım istedim![]()
Kardeşim çok güzel olmuş.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
artık yeri göğü inletelim dedik
çıtırdan yeni sesimiz için tıkla
![]()
bildiğim kadarıyla eğer aynı araç ise, Bursa Mitsubishi Sevtaş bayii sinin sahibi aracı kendisine sıfır olarak getirtmişti zamanında. Yıllar evvel Bursa da çok görürdümdeğişik enteresan bi araba. hatta o zaman Dodge stealth e çok benzetirdim. Turbo sakızlarından çıkan resimleri toplardık
) maşallahı var güle güle kullanın
baris bin buna uzun yillar insallah. cok ozel.
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
siyahtı ilk alındığında. plakası uzun zamandır aynı eğer hatırlıyorsanız. faturası evde aslında ama şimdi bulamadım, bi bakarım ilk sahibinin ismine
dodge stealth karoser ve birkac detay haricinde 2zi zaten gto nun
turbo sakızı ortak paydamızmış zaten 8-90larda...
saolasın izom.
ama racing/s.touring e çok kanım çekıyor, sırf bu yuzden satılık ılanı verdım zaten. yoksa gundelık arabamız var, gto hobi aracımız
![]()
Bu sword abi bizi yoldan cikaracak
Araca kocaman masAllah...kazasiz belasiz 3000gt baska bi boyut bence
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)