buyrun hayırlı akşamlar.
![]()
Güle güle kullan Barış, arka spoyleri yeni modellerdeki versiyon ile değiştirisen baya güzel durur gibi.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
bu da bonus olsun yatmadan bi tık bastımm
edit: ben eşit bastım ön havada kaldı öne dikkat hocam !
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
Bende aricioglunun sitesinde loading olarak gordum ve bu kesin bizim sitedendir dedim masllah allah esirgesin
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Ehliyeti yeni aldığım dönem altımda megane coupe varken delik deşik etmişti. Yavaşlayıp yavaşlayıp tekrar geçiyordu nımıssız, birde spoiler i inip kalkıyordu geçerken gıcık verir gibi. kötü hatıraları var bende 3000gtnin.
Motosikletten indiğine sevindim abi açıkçası emniyetin için. Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
Güle güle kullan Barış çok güzel.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
güle güle kullanın, trafikte muadiline rastlanması imkansıza yakın bu tarz kupon araçta açıkcası boyası cartu curtu önemli değil bana göre
ilk olarak bu arabayı Jackie Chan filmin de görmüştüm o günden beri rüyalarımı süsler maşallah güle güle binin![]()
Kardeşim Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Tekrardan da hayırlı olsun.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Hayırlı olsun kardeşim güle güle keyifle binMaşallah
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hayırlı olsun, dip basmak ister![]()
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
41 kere maaşallah.Mitsubishi üretmiyor artık böyle güzellikler.Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin kardeş![]()
Nadide şeyler değerlidir.
Binmediğin araba kaldı mı Barış?Hayırlısı olsun bu sefer zor yoldan gitmişsin ama çok güzel. Sesi de efsanedir bunun.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)