Maşallah atakan kazasız belasız
Maaşallah güzel araç kazasız belasız kullanın.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Jantlar çok kötü olmuş bence, geri kalan işlemlerin hepsi çok başarılı.
Kazasız belasız işallah...
Volvo güzel araç vesselam ! dokunuşlarda iyi olmus. Jant boyaları ve yay'dan sonra daha iyi olacaktır eminim. Maşallah.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
kardeşim kazasız belasız .. emeğinde güzel emin adımlarla ilerleme filan herşey tamam da.. bu araçların arka kısmı tövbe estağfrllah bişey var ama çözemiyorum
bence yakışan başka bi jant bulup yayladıktan sonra.. arka için çözüm bulunmalı mesela bilmiyorum ama kaderini değiştircek bi spoiler modeli vardır elbet..
genel olarak mşallah tekrar ..
yt7
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
maşallah klas araçlardan biri burada r desing var çok hoş duruyor jantlar benim fikrim gun metal yada orl. rek .olmalı.
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
C30 ilk defa böyle ilgimi çekti kazasiz belasiz inşallah
atakan allah kaza bela vermesın guzel gunlerde kullan arac noktajantları herkes degınmıs bende degınecegım gunmetal
bırde basarsan cok ıyı olur
![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
Demedin ki hadi al iki kutu boya gel garaja boyayalim abi![]()
İzmir ve çevresinde 1.6 dizel volvo kullanıcısı varsa aracımızı görmek adına denemek istiyoruz
su anda dpf off ve aracta dpf off yazılımı var gidişi standart halinden hallice
ilerleyen günlerde dpf off yazılımı + güç artısı için tekrardan bir yazılım uygulanıcak .
140-150 hp arası dizeller ile deneyebiliriz .![]()
Hayırlı olsun maşallah
İnstagram : mustafatoprakk
Facebook : https://www.facebook.com/MustafaToprakphotography
Sagolasiniz jantlar boyancak insallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)