Forum'da denk geldim sanirim masallah ama bence arka tampona bi el atmak lazim![]()
Forum'da denk geldim sanirim masallah ama bence arka tampona bi el atmak lazim![]()
Komple kirmizi olsa sanki daha iyi durur gibi abi
yok yaw , kötü durur öyle. şuna hayır demem ama
http://img.diytrade.com/smimg/228497...fuser/13d9.jpg
Araca maşallah. Bu motorlar lpg ile uyumlu mu ?
Coğrafya kaderdir
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Maşallah aracınız çok güzel donanım konfor performans açısından çok güzel bir seçim. Tr de kıymeti pek bilinmeyen araçlardan bence, sis farı olmayan golfe, dökük hondalara daha fazla para verenler yüzünden fiyatı uygun seviyelerde baravoların. Güle güle kullanın.
İbrahim hocam hayırlı olsun kazasız belasız.
turbo upgrade yapsan da nam salsa...![]()
Bu araç izmiremi satıldı güElyalıda gördümde
www.honda-tech.com
kardesim 3. bravo nu aldıgına gore sana bır kac bılgı sorayım aracdan memnunmusun yakıttan memnunmusun .. gıderı veya herhangı kronık sorunu varmı kotu yonleri iyi yönleri nelerdir bende almayi düşünüyorumda hangi modelini tavsiye edersin 1.6 leonu sattım suan leon fıyatları ***** degmıycek fıyatlar ıstenıyor
Araç izmirde bende görrdüm hatta meguiars sayfasında da gördümsahibide hasta galiba
bu arada banada mı bravo alsak napsaksayende sevdik
Merhaba,
İbrahim hocam yaklaşık 3 ay önce forum üzerinden İzmir e sattı.
İzmir de ki yeni sahibinin de daha önce bravo su vardı.
Alanda satanda biraz arızalı arkadaşlar![]()
Bravo benim gözümde çok özel, kıymeti bilinememiş bir araba. 40 - 50 bin TL bandında bu dolulukta bu teknolojide bulmak zor.
Yakıtı Multijet dizelde ortalama 6 LT. Multiair Benzinlide 8 LT.
İbrahim Hocamın lafıyla, " Siz kıymetini bilememeye devam edin, bizde rahat rahat ucuza binmeye devam edelim... " Kıymetlenipte sonra Leon a benzemesin...
senin tavsiyene uydum 214368243 bu aracı aldım kardesım nasıpse yarın sabah teslım almaya gıdıyorum...
masallah kazasız belasız ıyı gunlerde kullan aracını. rengı cok guzel bu paralara alınacak en dolu arabalar. 50 mm eibach yay var demıssınız aracta. yaylar sadece onlerde mı yoksa komple mı yay taktınız. on taraf ıyı oturmus fakat arka tarafı bana bıraz yuksek geldı o yuzden sordum.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)