Eşsiz tasarım;düşük km;manuel vites..
Allah kaza bela vermesin
Printable View
Eşsiz tasarım;düşük km;manuel vites..
Allah kaza bela vermesin
Guzel arabalarin guzel ellerde olmasi sevindirici, cok begendigim bi arabaydi eski sahibindeyken de. Hayirli olsun :)
araba da plakada harika , kazasız belasız maaşallah.
özel araç, özel plaka hayırlı olsun ;)
maşallah çok güzel kazasız belasız :) plaka da baya iyi :D
Masallhh kazasız belasız :icon_tup:
Pist videolarını bekliyoruz utku :) Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Her şeyiyle mükemmelmiş hocam maşallah,benim olsa nazar değer diye konu bile açmazdım herhalde.
Güle güle kullan Utku.
Hayirli olsun utku, temiz araba oldu mu kacirmiyosun her zamanki gibi :)
Allah gule gule, kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.
Vaaay super duruyo (Y) muthis duruyo hatta :D eaim nasi desem .otum dustu masallah 41kere :)
Tek sorum var karakteristik kullanimi nasil ?
46 m3 gibi dengeli stabil mi ? Yoksa z4 gibi neyapcagi belli olmayan roadster ? Veya sedan bir arac gibimi hep merak etmisimdir bunu :D
maşallah gercekten cok duzgun fotoğraflar herseyi anlatıyor..
guzell hareket :)
hayirli olsun bro
maşallah aracınız çok temiz ve güzel kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
güzel araba, iyi sürücü buluşmasının örneklerinden birisini yaşıyoruz :)
hayırlı olsun utku allah kaza bela vermesin.
maşallah.
Sağolun beyler, teşekkür ettim herkese.
Arada gelen sorulara bakarsak;
- Benim GTI 2013 (cth) olmasına rağmen Z3 daha hızlı.
- M3 gibi dengeli mi, Z4 gibi ne yapacaği belli değil mi sorusuna biraz kilitlendim :D
M3, muhtemelen Z4'den daha stabil ancak Z4'ün de nerde ne yapacağı çok belirsiz değil aslında.
Z3 ve Z4, ikisi de kısa wheelbase, ikisi de m3'ten hafif (z3 = 1310 kg) pozisyonları neredeyse en arka tekerlek..
Daha oynak olmasi ve farklı hissettirmesi normal bence. Ama ne yapacağı çok belirsiz değil.
- Limitlerde tehlikeli denmiş.. Katılıyorum, bir ön çeker basitliği yok; sürücüsüne göre çok tehlikeli olabilir. Ancak arabadan imkansizi istemezseniz, sorun yok :)
A3, Clio, Polo derken sonunda keyif içeren yolu bulmuşsun Utku, güle güle kullan şakası bi yana Z3 ün bir çoğumuzda yeri başkadır :)
maşallah kazasız belasız
Maşallah kardeşim kazasız belasız bin :) Senin boyutlarına pek uygun olmasada keyif vereceği aşikar :)