Maşallah maşallah... Çok güzel bir araç. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin Utku.
Printable View
Maşallah maşallah... Çok güzel bir araç. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin Utku.
utku hayırlı olsun , çok güzel çok temiz araba aldın :) Aklına takılan bişey olursa sorabilirsin, CUB amcadan ulaş :D
Coupelerin değer bilen ellere geçmesini görmek güzel. üstünde 3.15 diff olması lazım 3.46 takıp , top speed den biraz fedakarlık edip , daha güzel hızlanma elde edebilrsin.
Aracın arka süspansiyon sistemi e30 , 30 senelik tasarım. e46 yol tutuşu beklemek hayal olur. e36 gibi uzun uzun yanda vermiyor , araç sürekli kendini topluyor .
çok beğendiğim bi araç utku Allah kaza bela vermesin. süper kondisyonda bi z3 bulmuş almışsın :)
maşallah, güle güle kullanın ...
Masallah, cok begendim. OK gibi gidiyodur yaa, CTH den de hızlıdır,
Allah kaza bela vermesin...
Süper bir tercih.. Kazasız belasız sürüşler maşallah..
Coupe'si çok başka, zamanında athena gökhan'da vardı.. :)
Hayırlı uğurlu olsun kenks, yine güzel bir seçim olmuş :)
yolda babama gösterdiğimde tek kapılı stationwagon hiç görmemiştim demişti :D valla cok güzel araba şahsi fikrim acilen jantların gözlerden uzak biryere atılması :D güle güle binersin inşallah.merak ettiğim şey roadstera bindiğimde sırtım çok dik kalıyordu tente mekanizması yüzünden koltuklar biraz önde duruyordu , coupelerin arkada yer müsait koltuk daha geri gidebiliyor mu ?
Hayırlısı olsun bende cabrio olanını senelerce kullandım harika bir araçtır.İnanılmaz bir keyfi vardır.Geçen sene sattım çok özlemekteyim... Hatta halen arada açıp bakıyorum z3 ilanlarını denk getirsem tekrar alırım. Koni amortisör ve vogtland yaylarla konfordan ödün vermeden araç basılabiliyor bilginiz olsun ayrıyetten ebayde Z3 uyumlu Ezlip satılıyor araştırın çok yakışıklı oluyor uygulandığında..Gerçekten kolleksiyonluk bir araçtır , kıymetini bilmeniz ve kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Maşallah kazasız belasız
Çok güzel ve özel araba
Ah bide Z3M olsaydı .. uçtum galiba :)
Panpa güle güle kullan, mal bize geçti sonunda :D
maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin. Ama neden bu kadar yüksek bu araba acilen bi 7-8 cm basılması lazım gibi :)
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)
Kuzen hayirli olsun güzel araç almışsın hep güzel günlerde kullan , Rawr in da dediği gibi iletişime geçebilirsin bildiklerimiz ile yardimci olmaya çalisiriz ;)
Kazasız belasız Söke'li.. Güzel seçim! ;)
Kazasız belasız Uzun, bi ara çocuğu getirde görelim inceleyelim biraz tam aracını buldun bence :) . Artık sağında solunda gidilmez senin ya önde kalmalıyız ya da arkada :)
maşallah çok değerli bir parça ,kazasız belasız :)
68.000 km, manuel, 3.0 motor... Güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Teşekkür ettim herkese :)