İmkan olsa bende aynı yöntemi kullanırım, kazasız belasız Murat abi makina harika.
Printable View
İmkan olsa bende aynı yöntemi kullanırım, kazasız belasız Murat abi makina harika.
instagramda hayırlı olsun demiştik burdanda diyelim.
allah kaza bela vermesin hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin abi :)
Hayırlı olsun,,inşallah kazasız belasız binersiniz,,
Benim merak ettiğim almanya vergisiz fiyat üstündenmi ithalat oluyor? yoksa extra bi indirim daha yapıyorlarmı?
İyi günlerde kullanın . Maaşallah diyelim.
maşallah sanat eseri kazasız belasız kullan.motor atmosferikmi bunda
Tesekkur ederım tum ıyı dıleklere...
Evet vergısız fıyattan alıyorsunu yanı %19 dusuyor. Evet atmosferık ve son atmosferık olma olasılıgı yuksek...
Bu arabanın tek jantıyla benim arabam aynı paradır. Ama görünce hayranlık sonrası aklımdan geçen ilk şey umarım pistte içerden video çekilirde o zevkin birazını yaşarım oldu. Kazasız belasız kullanın abi.
Hayırlı olsun Abi.. Renk çok güzel, maşallah :)
Konuya yeni resimler atmışsındır diye merakla girdim abi vergi hukuk anlatan arkadaşla karşılaştım sanane kardeşim adam g plaka ile geziyor biniyor hayranlık duyduğum aracı türkiyede görmek benim için gurur verici maşallah de geç yani bu kadar mı zor bunu söylemek anlamıyorum ki allah sana daha iyilerini nasip etsin sağlık sorunlarımı atlatırsam abi nisan ayında pist günlerine arabayı görmeye gelicem inşallah tekrardan maşallah abi kazasız belasız güncel resimleri yüklesene abi :)))
Murat abi zevkli adamdır,önceki arabaları gibi sadece araba değil iç-dış kombinasyonu da 10 numara olmuş yine..G plaka olayında ise büyütülcek birşey yok,bu şartları taşıyan şirketim olsa aynısını bende yaparım,devletin verdiği bir hakkı kullanıyorsun,yasadışı birşey yok..kazasız belasız iyi günlerde bin inşallah
Vergisine osunu busunu dıyenler:esnaflık yapsın..Ufak bı bakkal dukkanı acsın vergı levhası sahıbı olsun..
Her ay zarar da olsun:bagkur dahıl enaz verıceklerı para bu hukumete ortalama 700 tl dir..
Ozaman gorecegım ben onları..
Bugün ticari olarak aynı statude olayım:bu aracı alacak param olsun,doğusun kapısından gecmem..
Aracınızı güle güle,iyi gunlerde kullanın..Masallah..Tam o işin aracı..Mekan onune gitmek,sehır ıcınde surmek zaten ezıyet olur kanısındayım :)
Hakkını veriyorsunuz..
Hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir araba almışsınız... bu sene belki olmaz ama Seneye pist günlerinde görüşmek üzere :)
Vergi kısmına gelincede zengin, fakir farketmeksizin vatandaşın kıçındaki donundan tutunda yine dünya bir vergilerle emek verip kırk kanaat kazandığı kazançtan bile karını alıp en ufak tökezlemesinde vergi borcun var diye tepesine çöken, yetmezmiş gibi devlet büyüklerinin hertürlü haltı yediği bir cumhuriyette;
Kurtara bildiğiniz her hak sonuna kadar mübahtir, helladir.. ( yanlış anlaşılmasın çalmaktan bahsetmiyorum yasada size tanıdığı haklar )
Devletin verdigi hakkı kullaniyor yanlis bir sey yok o hakda sınırlı sınırı aşarsa cezasını oder neyin davası
GT3 gibi bir arabayı alıp, Murat abi gibi arabanın hakkını verenden, akıllı bir devlet zaten vergi almaz ;)
Maşallah diliyorum.İnsanı yaşatan hayalleridir.Bu gt3 olur yada murat 124 fark etmez.Hayırla kazasız belasız kullanın.Fotoğrafsız bırakmayın bizi :)
hayırlı olsun. kazasız belasız.
maşallah çok güzel .hayırlı olsun . :)
Maşallah allah kaza bela vermesin abi , rabbim bize de bir gün 305/30/20 ebatlarında bir araca binmeyi nasip eder inş :)