Hayırlı olsun kazasız belasız.
Bu jantlar kaç bijon 4x100 ? 5x112 mi ?
:D
Printable View
Hayırlı olsun kazasız belasız.
Bu jantlar kaç bijon 4x100 ? 5x112 mi ?
:D
Cok tesekkur ederim iyi dileklere.
Cenazem dolayisi ile Ordu'dayim,ayrintili yazamiyorum,aracimi gozum kapali Hakan'a biraktim dun,detailing yapiyor. Kendisi eksper derecede bilgili bu konuda,detayli fotograflari eminim koyucaktir....
Tekrardan başın sağolsun md.
Sagolun arkadaslar.
Sifir araca yapicaksiniz ki boyasi hep parlak kalsin.
Qtecnique in urunlerini Hakan arkadasimiz uyguladi. Forumun bu iste ustadi,yazar sanirim.
Araci ona birakmistim.
Maşallah abi güle güle kullan.Poposu harika. :hehe:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...f2c0d3b10b41c9
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...2a8b4c85053040
abı yarın bakarım bı tane sıyah var ne oldugunu anlamadım tek bıjon jantlarda benzıyor arkasına bakarım ne oldugunu anlarız :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın , bu arada başınız sağolsun.
Abi bu arada senden çok GT3 tecrübem var sanırım :D
İlk 300-400 km diferansiyel rahatsız edebilir.. Hiç manevra yapmak istemiyor.. Sonraları alışıyor :)
Motordaki düzensiz, agresif çalışma ise, şükürler olsun, hiç geçmeyecek :D
Çok güzel, çok başka bir otomobil.. Güzel günlerde kullan tekrardan. :)
Maşallah,fazla iyi,kazasız belasız kullanın.
Tam açıklaması budur olayın. Düşük ötv olayı ile bu durum karıştırılmasın, o diğer iş tamamen illegal ve açıktan faydalanmaktan başka birşey değil.
997TT aracınız hayırlı olsun, çok ama çok güzel bi kombinasyonu var. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :)
Ya murat dilersen mekanada gidersin. Bu kadar açıklama yapmak zorunda mısın yada şirin gözükmek zorunda?
Devlet bu hakkı tanıdı mı? Tanıdı. Yasal olarak verdin parayı aldın mı? Aldın. Ya kime ne.
Yok mekana gitmem sadece piste vs.
Gidersin.. Mekanada gidersin... Pistede gidersin... Partiyede gidersin. heryere gidersin. Kime ne.
Sanki suçlumuşsun da kendini aklamaya calışıyormuş gibi mekana gitmem falan yazmışsın.
Ağzı olan konuşur boşver ya.
Hayır yani boklamaya devam ederlers ss almayacak mısın bir daha?
Başınız sağolsun Murat abi. Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin bu mütevaziliğiniz ile çok çok daha iyilerini hak ediyorsunuz. Videoları bekleyeceğiz sabırsızlıkla.
Tesekkur ederım ıyı dılekler ıcın.
Kımseye sırın gorunme amacım olmadıgı gıbı kısılıgımde degıl.
Benım ıtırazım hasetlıge sadece,yoksa teneke kutudakı para sesı....
5 Nısanda Porsche driving day deyım,bızden once rodaj vs yapıyorsunuz sanırım,nasıl makıneler GT3?12 tanemı geldı?
Yahu notlar versene kardesım,catlatma bızı! ;)
Bu sitenin en güzel yanı çok az miktarlara araç alanlarla ülkemizde zar zor görebileceğimiz böyle ss araç alan kişilerin bu platformda birbirini ezmeden haset etmeden küçük görmeden yada kıskanmadan yardımlaşıp sohbet etmeleri..
konuda bahsi geçen arkadaşın yorumları talihsizce olmuş..
abi başınız sağolsun bu arada..
Hem kendisini soyan hem milleti soyan hemde kendini bölüp parçalayan bir devletimiz varken ve bu devlet karakteri dejenere olmuş halkımızın içinden çıkan insanlarla çalıştırılıyorken kimse kalkıp dürüstlükten doğruluktan vergiden vs dem vurmamalı..Ki yapılan işlem yasalara uygun yani sıfır sorun..
Bende olsam aynısını yapar o plakayı takardım..
Alınan aracın sahibi tarafından pist gibi bir aktivite düşünülerek dizilmiş olması ve böyle bir insanın ingiliz fransız değilde içimizden biri olması bile gurur vericiyken çekememezlik hiç hoş değil..
Benim zihniyetim her zaman için başkasının mutluluğuna heyecanına ortak olmak olmuştur..Sanki kendime almışım gibi sevinirim detayları takip ederim..Size de bunu öneririm çünkü: Hayatta herşeye kavuşamayız lakin kavuşanlara bakıp örnek alıp hayatımızı o yönde pozitif adımlarla yönlendirebiliriz diye düşünüyorum..Ayrıca Türk milletinin örf ve adetlerinde sevinçte ve kederde ortaklık prensibi vardır..
Tekrar hayırlı olsun abi bizi tecrübelerinle bilginle desteklemeye devam et..
hayırlısı olsun hocam bu karikatürü gördüm :hehe::hehe: ardından konunun devamı okudum
video atarsanız pist günlerinden gözümüz kulağımız açılsın.
iyi ki almışsınız.
Hasetten kurtulmanın ilk çaresi Allah’ın verdiklerine kanaat etmektir. Çünkü kanaatin gönle verdiği zenginlik ne biter ne de tükenir.
http://i58.tinypic.com/10gb2n9.jpg
Kapalı organızasyon,duyurulmadı Dogus tarafından ve Istanbul'dan 10 kısı kontenjan var,doldu hemen.
Ama Driving academy olucak,2 gun full GT3 kullanılıcak ve sıze ozel hoca olucak,5900euro ıstenıyor...