Konunun güzelliğe ihtiyacı vardı.
![]()
Konunun güzelliğe ihtiyacı vardı.
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Profesyonel çekimde çok zorlamayacak ise motorun üzerindeki kapağı çıkarıp bir kaç kare alabilir misiniz.
SS bir aracı yapıp neden bu şekilde gizlenir anlam veremiyorum.Ferrari arka camda "baba bak mal bu"dercesine sergilerken GT3te kapak altına gizlenmesi garip geliyo bana.
Cikaralim ama birsey gorunmez ki?
Sizin kacirdiginiz yada eksik kaldiginiz teknik bilgi,boxer motorun yerlesimi. Malesef iceride,yan sekilde duruyor. Yani gorunmesi icin camurluklarin seffaf olmasi gerekir. Ust kapagi cikartmak birseye yaramayacak
Oyuzden,gorunen yerlerin fotografi cekilebilir... İsteyen olursa buaralar hava guzel,cekeriz![]()
Porsche'nin mantığına ters bu dediğiniz. + Murat beyin dediği gibi gözükmüyor tam ancak;
Porsche carrera gt de hatta yeni çıkan 918 de de motorunun üzerini kapamıştır. Porsche kullanıcısının profilini daha mütevazi, gelenekçi ve sıradan olarak tanımlar. Bu yüzden misson e conceptinde çizgilerini dahada silikleştirmiştir. Otomobil dünyasının iphone'udur bence porsche.
Boxerla 92yilinda subaru legacy ile tanışmıştım ama siz söyleyince kaputu kaplayan kapağı hatırladım.
Porsche evet daha gelenekci bir yapıda ama ülkemizde Porsche kullanıcılarının genel anlamda aynı şeyi soyleyemicem.
Amatör olarak fotoğrafcılık ile ilgilenirim ama umarım aracın hakkını verecek bir arkadaş çıkar yakın zamanda profesyonel çekimleri görürüz gizli özne motorlunun (:
Porsche'nin benim gözümde ki tek yalnışı yeni cıkıcak Carrera modellerini "turbo" tercih etmesi oldu. Turbo modelinin özelligi sadece daha güçlü olması oldu böylelikle. İnşallah GT serileri atmosferik kalır.![]()
https://youtu.be/edlOVYl-Hrg
Motorum iyice acildi. Tam kivamina gelmis,dun aksam ciddi keyif aldim...
100-200km 6,9 sec'e dusmus....
Videoyu konuya koymaya geliyordum bende.![]()
Maşallah abicim.
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Maşallah abi çok güzel ve çok ateşli hızlanıyor. Fakat motor nasıl açılıyor mesela? Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Eskiden rodaj muhabbeti vardı fakat artık rodajlanarak satılıyor araçlar. Atmosferik devirli makinaya soğuk havalar çok iyi gelir ondan daha iyi gidiyor derdim ben mesela ama motor açıldı işini anlayamadım.
Tesekkur ederim iyi dilekler icin.
Bu aracin rodaji 2000km. Rodajli yada rodaja ihtiyaci olmadan gelen araclar var tabi.
Asil gucunu 7-10.000km sonra vericek. Yatak ve piston vs den dolayi...
Hz. Google'da detayli aciklama cok,ozellikle rennteam'de. Gt3 break in period yazarsaniz,teknik aciklama cok...
Matt Moreman tarzı bir garaj yakışır bu alete![]()
Kar gt3'le güzeldir.
![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Cupra-Bmw ve Gt3 kapalida duruyor,renoyu iceri aldim karlari erisin diye,ustunde baya kar vardi. Kizim kucuk bir kartopu atti arabaya ve devami boyle oldu
Akli kalmasin diye kara boyadik gt3'u! Haha...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)