User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 2001 Marea HLX

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MaşAllah kazasız belasız olsun jantlar yakışmış..
    ALLAH VAR GAM YOK..

zafer_0403 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=onurcu;7787353]Hayırlısı olsun artık ne diyelim İnşallah bozulmaz

Alıntı zafer_0403 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jantlı bir fotosu vardı atayım 17" jant yakışıyor

Evet bu jantlar şu an aracın eski sahibi tarafından ilanda 750 lira yazmış.. bana aracı sattıktan sonra bu jantların resmini gösterip benim bir arkadaşta jant var alalım sana 800 liraya alırız demişti sağolsun..
    Benim arkadaşım aldı jantları.

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor sesine hasta olduğum araçlardan bir tanesi İnsanın sürekli devir çeviresi geliyor. Yalnız 5. vitesi çok kısaydı

Maşallah...

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooo Sadıkın eski arabası Alperin Yeni Jantları Sizede aracınız hayırlı olsun

onurcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=zafer_0403;7787698]
    Alıntı onurcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun artık ne diyelim İnşallah bozulmaz

Benim arkadaşım aldı jantları.
    Hayırlı olsun ben orjinal jantlarını sevdiğim için jant takmayı düşünmüyorum takacak olsam da kt1 fena durmaz gibime geliyor

Alıntı _AS_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor sesine hasta olduğum araçlardan bir tanesi İnsanın sürekli devir çeviresi geliyor. Yalnız 5. vitesi çok kısaydı

Maşallah...
    Çok teşekkürler motor sesi çok güzel gerçekten 3000 devirde bağırmaya başlıyor vıs devreye girince daha bir güzel oluyor. bence bütün vitesleri kısa

Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ooo Sadıkın eski arabası Alperin Yeni Jantları Sizede aracınız hayırlı olsun
    Teşekkürler

levent_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sevdigim begendigim bir modeldir 2000 motor 5 silindir 20 valf motoru ve donanımıyla fiyatı bence çok uygun hlx lerin. Milletin hasta oldugu güçlü sandıgı çogu aracı madara ettigini görmüşümdür. Hondacılar bu aracı kullansaydı eminim honda hakkında fikirleri degişirdi : ) kazasız belasız sürüşler dilerim çok keyifli bir araçtır.

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğurlu olsun Fiat'ın yaptığı güzel işlerden Marea, hele ki HLX.. Orijinal jantları kalsın üzerinde bence, gerçekten yakışıyor. Motoru zaten şiir gibi..

Ailede 2 tane Alfa'mız var, 33 ve 147. Konusu geçmiş, varyatör pek dert değil 200 liraya tertemiz bir çıkma ile değiştirip yola devam edilebiliyor iyi kullanımda 100k devirmek kolay. Alfalar sanılanın aksine bence sağlam araçlar. Özenle korunduysa tabii ki.

Kardeş araç Marea'ya binbir kere maşallah güzel günlerde orijinal bir şekilde korunması dileğiyle..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent_s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok sevdigim begendigim bir modeldir 2000 motor 5 silindir 20 valf motoru ve donanımıyla fiyatı bence çok uygun hlx lerin. Milletin hasta oldugu güçlü sandıgı çogu aracı madara ettigini görmüşümdür. Hondacılar bu aracı kullansaydı eminim honda hakkında fikirleri degişirdi : ) kazasız belasız sürüşler dilerim çok keyifli bir araçtır.
    Teşekkürler Türkiye de şans gülmemiş marea ya biraz iyi olmuş açıkcası yoksa fiyatlar konusunda sıkıntılarımız olurdu Honda iyi araç aslında ama nedense ben keyif alamıyorum honda dan..

Alıntı ilbeyyagci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun Fiat'ın yaptığı güzel işlerden Marea, hele ki HLX.. Orijinal jantları kalsın üzerinde bence, gerçekten yakışıyor. Motoru zaten şiir gibi..

Ailede 2 tane Alfa'mız var, 33 ve 147. Konusu geçmiş, varyatör pek dert değil 200 liraya tertemiz bir çıkma ile değiştirip yola devam edilebiliyor iyi kullanımda 100k devirmek kolay. Alfalar sanılanın aksine bence sağlam araçlar. Özenle korunduysa tabii ki.

Kardeş araç Marea'ya binbir kere maşallah güzel günlerde orijinal bir şekilde korunması dileğiyle..
    Güzel görüşünüz için çok teşekkür ederim fiat ta punto dan başka araç beğenmezdim açıkcası marea fiyat konusunda ucuz olduğu için hep kıllanırdım ama korkulacak birşey yokmuş en azından şimdilik bir problem yok jantları değiştirmeyi düşünmüyorum yazlık lastiklerini alıp taktım bile.. alfa ları ben çok severim belki ilerde güzel bir alfa sahibi olabilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evettt foruma bayağıdır uzak kaldık iş yoğunluğu ve tatil derken eskiye dönme vakti geldi bu arada başımdan geçen havadisler aşağıda belirtilmiştir

Herkesin dikkat etmesi gereken radyatörlerde bulunan hava alma tıpaları yada vidaları zamanla özelliğini kaybedip kırılabilirler başıma geldiği gibi yolda giderken çamurluk ile kaput arasından buhar çıktığını gördüm hemen sağa çekip baktım havalandırma girişini söktüğümde olayı anladım malzemenin yenisini hiç aramadım sarıdan yaptırdım daha iyi oldu sanırım..
    kopan yuva bu içinde kalan kısmı düz tornavida sokup çıkardım allahtan çıktı

çalıştığım iş yerinde ustaya yaptırdığım sarılar ve kopan parçanın sağlam olanı 2 tane var bu meretten

bu kadar sökmüşken motoru komple yıkadım temizledim tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim sokaktan devam arkadaki borada en yakın arkadaşımın 140.000 km de oldukça temiz bir aracı var

motordaki köşelerde biriken pislikler canımı sıkıyordu en sonunda fırsatını buldum bir fidan dikecek kadar toprak çıkarttım diyebilirim temizlemesi zordu fakat diş fırçası yardımıyla iyi bir temizlik oldu.

bu köşeden bu şekilde 3 avuç pislik çıktı

diğer köşe biraz daha temiz en azından yaprak yok

ilk köşe temiz hali

ikinci köşe temiz hali

dıştan cilada çektik

Anne köyü Rize den tek foto gelsin

buda Gümüşhane baba köyü

sky clio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah güle güle kazasız belasız binin.
    Bu aracın önden duruşu her zaman çok asi gelmiştir.

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazasız belasız. Hep istemişimdir böyle bi marea Gümüşhaneli misiniz sizde ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sky clio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah güle güle kazasız belasız binin.
    Bu aracın önden duruşu her zaman çok asi gelmiştir.
    Teşekkürler bende en çok önden duruşunu seviyorum bu kadar asi gösteren çamurlukların dizaynı ve ince farları bence

Alıntı Remon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kazasız belasız. Hep istemişimdir böyle bi marea Gümüşhaneli misiniz sizde ?
    Teşekkürler marea güzeldir iyidir fiyatının hakkını sonuna kadar hak eden bir araç. Evet Gümüşhaneliyim

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gümüşhane li görmek sevindirdi beni sayımız zaten az denk gelemiyorum

raja52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugüne kadar 3 tane HLX'im oldu. Çok keyifli araçlardır. Bu aracı da Ankara'da çok kere gördüm. Yenimahalle civarında özellikle. Bazen ara gazı vermişliğim de gaza gelmediği de doğrudur Aracınız da çok güzel maşallah. Fakat artık HLX'e binilmez. Usta bulmak her zaman problemdi, Emci oto Mehmet usta bu boşluğu dolduruyordu. Fakat artık parça bulmak çok problem olmaya başladı. Kırmızı da geçen bir hanım kardeşimiz yüzünden önden hasar aldım, arabayı toplarken akla karayı seçtim. Birçok parçayı da bulamadım. Fiat'ın saçma politikaları malesef bu keyifli araçları öldürdü. Bu da benim eski aygır

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anne köyü Rize den tek foto gelsin
    Aracınız gerçekten çok güzel. Plakası yeter bi kere Anneniz Rize' nin neresinden? Bizim köye benziyor biraz da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Remon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gümüşhane li görmek sevindirdi beni sayımız zaten az denk gelemiyorum
    Hahah aynen hemşerim

[QUOTE=raja52;7904886]Bugüne kadar 3 tane HLX'im oldu. Çok keyifli araçlardır. Bu aracı da Ankara'da çok kere gördüm. Yenimahalle civarında özellikle. Bazen ara gazı vermişliğim de gaza gelmediği de doğrudur Aracınız da çok güzel maşallah. Fakat artık HLX'e binilmez. Usta bulmak her zaman problemdi, Emci oto Mehmet usta bu boşluğu dolduruyordu. Fakat artık parça bulmak çok problem olmaya başladı. Kırmızı da geçen bir hanım kardeşimiz yüzünden önden hasar aldım, arabayı toplarken akla karayı seçtim. Birçok parçayı da bulamadım. Fiat'ın saçma politikaları malesef bu keyifli araçları öldürdü. Bu da benim eski aygır

Teşekkürler sizin araçta güzelmiş HLX kötü birşey mi yaptı size soğutmuş galiba biraz seni ben daha parça sıkıntısı çekmedim gerçi filtreler harici parça lazım olmadı orjinal sis farlarının takımı 70 tl aldım çamurluk sinyallerini değiştirdim takımı 15tl filtreler toplamı 35tl ve her fiat parçacısında var 22 23 bin liralara 3000.00km de bora veya civic alacağıma 17 18'e hlx olmadı elx marea almak bana daha mantıklı geliyor

Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız gerçekten çok güzel. Plakası yeter bi kere Anneniz Rize' nin neresinden? Bizim köye benziyor biraz da
    Teşekkürler Çamlıhemşin murat köyü burası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hlx'in öyle parçaları varki saç baş yolduran cinsten.arkadaşın 06 ec plakalı hlxide bilirim sayılı temiz hlxlerdendi serdardan almıştı bizim
    Linea 1.6Mjet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hlx'in öyle parçaları varki saç baş yolduran cinsten.arkadaşın 06 ec plakalı hlxide bilirim sayılı temiz hlxlerdendi serdardan almıştı bizim
    Allah kimseye parça sıkıntısı yaşatmasın ne deyim Her güzelin bir kusuru olurmuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)